6" Enduro Blaster Realistic Dong
6" Enduro Blaster Realistic Dong
6" Enduro Blaster Realistic Dong
6" Enduro Blaster Realistic Dong

6" Enduro Blaster Realistic Dong

Lovetoy
Produs in stoc
40,58 lei
Cu TVA

Descriere

Se apropie ziua ta speciala sau pur si simplu doresti sa-ti surprinzi partenerul/a, iar o jucarie sexuala realistica este ceea ce cauti? Atunci trebuie sa incerci Enduro Blaster Dong de 6", cea mai buna alegere pentru momentele intime alaturi de partener sau in timpul timpului tau liber.

Fabricat din material de cea mai buna calitate, acest dong este foarte usor de utilizat si de curatat, astfel incat sa te poti bucura de el fara sa iti faci griji. Cu o lungime de 6", este perfect pentru a-ti satisface fiecare dorinta, iar forma si textura realistică iti vor oferi o si mai mare placere.

Enduro Blaster Dong este proiectat pentru a imita cea mai realistica experienta sexuala, astfel incat sa te poti bucura de fiecare detaliu si senzatie. Culoarea naturala a acestui dong ii ofera un aspect realist si senzual, iar bazele solide asigura o utilizare sigura si confortabila.

In plus, acest dong este potrivit pentru orice nivel de experienta. Daca esti la inceput de drum sau un avonturier sexual experimentat, Enduro Blaster Dong va fi intotdeauna perfect pentru tine. Astfel, nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu utilizarea incorecta sau disconfortul.

Acesta este partenerul ideal ce iti poate oferi placere si senzatii unice, in timpul momentelor de intimitate. Asadar, Enduro Blaster Dong poate fi cadoul ideal pentru tine si partenerul/a tau, indiferent de ocazie.

Asa ca nu mai astepta si comanda acum Enduro Blaster Dong de 6", la un pret accesibil, si bucura-te de ceea ce iti ofera cel mai bun dong realist creat vreodata.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
Recuperat din
impermeabil
Culoare
Culoarea corpului
Material din
PVC
Lungime
16 - 20
Diametru
3.5 - 3.9
DBN-LVTOY00201
1453 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist