Realistic Plug White

Realistic Plug White

Orion
Produs in stoc
65,07 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru, Realistic Plug White, este exact ceea ce trebuie să ai în colecția ta de jucării pentru a-ți satisface toate dorințele. Acesta este un dildo realist, care oferă senzații intense și extraordinare, cu o formă care va satisface orice fantezie sexuală pe care o ai.

Cu o lungime de 11.5 cm și un diametru de 3 cm, acest dildo are o formă ideală pentru a stimula punctul G și alte zone sensibile ale corpului tău. Materialul său de înaltă calitate - o variantă de cauciuc - este ușor de curățat și igienic, dar, în același timp, foarte flexibil și confortabil în timpul utilizării.

Realistic Plug White are și o ventuză puternică la baza sa, pentru ca tu să te poți distra singură sau împreună cu partenerul tău, pe care îl vei putea atașa pe orice suprafață netedă și așezată la o înălțime ideală pentru poziția ta preferată.

Dar acest dildo oferă mult mai mult decât o simplă formă: detaliile sale realistice - cu vene și cu o glandă pronunțată - îl fac să arate atât de real încât vei fi tentată să uiți că nu este un penis real.

Indiferent dacă ești începătoare sau experimnetată, Realistic Plug White este perfect pentru tine. Poți să îl folosești pentru a-ți satisface nevoile sexuale oricând vrei. Fiind un produs fabricat din material de înaltă calitate, pe care îl poți curăța și depozita ușor, vei putea beneficia de acest dildo timp îndelungat.

Dacă îți dorești să ai parte de senzații extraordinare și de momente de neuitat în dormitor, atunci Realistic Plug White nu trebuie să îți lipsească din colecția ta. Acest produs oferă exact ceea ce trebuie să ai pentru a-ți satisface toate dorințele și pentru a te bucura de experiențe sexuale unice și intense.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
Recuperat din
impermeabil
Culoare
Culoarea corpului
Material din
PVC
Lungime
11 - 15
Diametru
3 - 3.4
DBN-ORION00998
5 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist