Covetous Monster-Flesh
Covetous Monster-Flesh
Covetous Monster-Flesh
Covetous Monster-Flesh
Covetous Monster-Flesh
Covetous Monster-Flesh
Covetous Monster-Flesh
Covetous Monster-Flesh
Covetous Monster-Flesh
Covetous Monster-Flesh

Covetous Monster-Flesh

Chisa Novelties
Produs in stoc
74,39 lei
Cu TVA

Descriere

În căutarea unui stimulent sexual care să aducă noul nivel al plăcerii? Covetous Monster-Flesh este ceea ce căutați! Această jucărie sexuală clasificată în categoria dildourilor va revoluționa experiența dvs. sexuală. Fabricată din material de cea mai înaltă calitate și cu dimensiuni perfecte pentru a va satisface nevoile, Covetous Monster-Flesh va fi cu siguranță alegerea potrivită pentru orice persoană pasionată de aventuri erotice intense.

Unul dintre cele mai notabile aspecte ale produsului Covetous Monster-Flesh este textura sa unică. Aceasta este inspirată de pielea monstrilor și aduce experiența sexuală la un alt nivel. În timpul utilizării, veți fi învăluiți în plăcere și încântare în timp ce simțiți senzația de piele a acestei jucării irezistibile. De asemenea, datorită texturii sale, Covetous Monster-Flesh este ușor de manevrat și de controlat, astfel încât veți fi în măsură să vă bucurați de valurile intense de plăcere în totalitate.

Cu o lungime de 20cm și o circuferință de 10cm, Covetous Monster-Flesh este dimensiunea perfectă pentru a vă satisface nevoile erotice. În plus, jucăria sexuală este concepută astfel încât să se potrivească manevrării cu ușurință și să asigure poziționarea corectă, astfel încât să puteți controla fiecare mișcare și să obțineți cea mai bună experiență posibilă.

Fabricat din material netoxic și hipoalergenic, Covetous Monster-Flesh poate fi utilizat în siguranță oricând doriți. Este, de asemenea, ușor de curățat și de întreținut, astfel încât să puteți fi sigur că jucăria dvs. sexuală este mereu în cea mai buna stare.

În concluzie, Covetous Monster-Flesh este alegerea perfectă pentru oricine dorește o experiență sexuală nouă și intensă. Cu un design inovator și cu textura sa unică, această jucărie sexuală va aduce plăcerea în viața dvs. în cel mai bun mod posibil.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
Recuperat din
herés
impermeabil
Culoare
Culoarea corpului
Material din
TPE
Lungime
16 - 20
Diametru
4 - 4.4
DBN-CHISA00279
54 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist