Colours - Pleasures - Yum Yum  8" Dildo - Pink
Colours - Pleasures - Yum Yum  8" Dildo - Pink
Colours - Pleasures - Yum Yum  8" Dildo - Pink
Colours - Pleasures - Yum Yum  8" Dildo - Pink

Colours - Pleasures - Yum Yum 8" Dildo - Pink

Outlet
Produs in stoc
147,10 lei
Cu TVA

Descriere

Salutare! Vrei să experimentezi plăcerea reală? Atunci Colours - Pleasures - Yum Yum Dildo este alegerea perfectă pentru tine! Cu o lungime de 8 inci și fiind realizat din silicon de înaltă calitate, acest dildo îți va oferi o experiență sexuală senzațională.

Cu o culoare roz vibrant și textura netedă, acest dildo arată și se simte grozav. Este proiectat să satisfacă nevoile tale sexuale și să îți ofere plăcere extremă. În plus, designul cu inel de prindere facilitează manevrarea dildo-ului pentru o experiență mai confortabilă și mai sigură.

Fie că îți place să îl folosești pentru masturbari sau pentru jocurile cu partenerul, Colours - Pleasures - Yum Yum Dildo este ideal pentru a-ți satisface orice dorință sexuală. Încercați-l împreună și vedeți ce senzualitate puteți aduce la viața voastră sexuală.

Dildo-ul este fabricat din material sigur pentru corpul tău, neconținând ftalați sau alte substanțe nocive. Este ușor de curățat și de întreținut, astfel încât să poți să îți păstrezi jucăria sexuală în condiții optime de igienă.

Dacă ești în căutarea unui dildo care să îți aducă satisfacție, Colours - Pleasures - Yum Yum Dildo este alegerea corectă. Experimentează senzațiile intense pe care această jucărie sexuală ți le poate oferi și nu vei regreta alegerea făcută. Comandă acum și bucură-te de o experiență sexuală împlinită!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
Recuperat din
impermeabil
Culoare
Alb
Roz
Material din
Silicon
Lungime
16 - 20
Diametru
5.5 - 5.9
DBN-NSTOYS0869
26 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist