Personalities Cally 8 Flesh Dong
Personalities Cally 8 Flesh Dong
Personalities Cally 8 Flesh Dong
Personalities Cally 8 Flesh Dong

Personalities Cally 8 Flesh Dong

NMC
Produs in stoc
89,44 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru Personalities Cally 8 Flesh Dong este un stimulent veritabil, conceput pentru a-i satisfăce pe cei care caută experiențe senzuale și intense. Dacă doriți să vă îmbunătățiți viața sexuală și să explorați noi plăceri, acest dildo este alegerea ideală.

Cu o lungime de 8 inch (20 cm) și un diametru de 1.7 inch (4.3 cm), Personalities Cally 8 Flesh Dong este cel mai recent produs din gama noastră de bumblebees - dildouri, oferind o experiență mai intensă decât orice altceva de pe piață. Materialul nostru este făcut din silicon medical, 100% sigur pentru utilizare, fara ftalați, acest lucru înseamnă că nu există niciun risc pentru sănătatea utilizatorilor.

Stick-ul super puternic al ventuzei se fixează pe aproape orice suprafață netedă, astfel încât puteți uita de mâinile obosite și puteți să va bucurați de experiența excitantă fără sa va mai gânditi la ceva. Vă puteți juca cu Personalities Cally 8 Flesh Dong oriunde doriți, prevăzut cu o ventuză puternică si sigură și vă puteti bucura de ore întregi de distracție fără sa va mișcați. De asemenea, puteți să utilizați dildo-ul în diferite poziții și să experimentați cele mai excitante momente fără restricții.

Designul ergonomic în formă de nouă a acestui produs face experiența mult mai plăcută, oferindu-vă o plăcere maximă și un confort absolut. Lasati-va in voia dorintelor si incurajati-va sa explorati noi modalitati de a va satisface partenerul sau partenera.

Deci, dacă doriți să vă transformați fanteziile în realitate și să experimentați plăcerea intensă pe care o oferă Personalities Cally 8 Flesh Dong, comandați astăzi și savurați experiența unei plăceri totale, fără limitări sau restricții.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
Recuperat din
impermeabil
Culoare
Culoarea corpului
Material din
PVC
Lungime
16 - 20
Diametru
4 - 4.4
DBN-NMC0000675
315 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist