11'' Handle Cock
11'' Handle Cock
11'' Handle Cock
11'' Handle Cock
11'' Handle Cock
11'' Handle Cock
11'' Handle Cock
11'' Handle Cock
11'' Handle Cock
11'' Handle Cock

11'' Handle Cock

Lovetoy
Produs in stoc
343,48 lei
Cu TVA

Descriere

Bun venit în lumea plină de plăcere a jucăriilor sexuale! Știm că fiecare persoană își dorește să se simtă bine atunci când vine vorba de sex, iar o jucărie sexuală de calitate poate face această experiență mult mai intensă și satisfăcătoare.

Cu mândrie vă prezentăm noul nostru produs: Mânerul de 11'' pentru jucării din categoria Bumblebees! Acest produs îți oferă senzații de neuitat și îți va satisface dorințele cele mai ascunse.

Mânerul de 11'' pentru jucării sexuale este fabricat din materiale de cea mai bună calitate, astfel încât să ofere o experiență plăcută și sigură. Lungimea ergonomică a manerului îți va oferi control total, iar forma sa unică îți va oferi senzații inimaginabile în timpul utilizării.

Produsul nostru este perfect pentru toate preferințele sexuale și îți va aduce o mulțime de satisfacție, fie că alegi să îl folosești singur sau în cuplu. De asemenea, este ușor de utilizat și de curățat, astfel încât să poți avea mereu o experiență plăcută și igienică.

Dacă vrei să experimentezi senzații noi și intense în dormitor, atunci Mânerul de 11'' pentru jucării sexuale din categoria Bumblebees este cu siguranță produsul potrivit pentru tine. Comandă-l chiar acum și fă-ți viața sexuală mai excitantă și mai satisfăcătoare!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
Recuperat din
herés
impermeabil
Culoare
Culoarea corpului
Material din
Silicon
Lungime
26 - 30
Diametru
4 - 4.4
DBN-LVTOY00549
600 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist