9'' Prider Dildo
9'' Prider Dildo
9'' Prider Dildo
9'' Prider Dildo
9'' Prider Dildo
9'' Prider Dildo
9'' Prider Dildo
9'' Prider Dildo
9'' Prider Dildo
9'' Prider Dildo

9'' Prider Dildo

Lovetoy
Produs in stoc
150,90 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru, dildo-ul Prider de 9 inch, este alegerea perfecta pentru cei care cauta o experienta uimitoare si placuta. Este un dildo realist, fabricat dintr-un material de inalta calitate, care va satisface toate dorintele tale intime.

Dildo-ul Prider de 9 inch este proiectat special pentru a oferi o stimulare adecvata si o senzatie realistica. Aceasta jucarie erotica este perfect formata, cu o capatana rotunjita si vene detaliate, pentru a oferi senzatii la fel ca cele de la un penis adevarat.

Fabricat dintr-un material de calitate superioara, acest dildo este moale si catifelat la atingere, pentru a conferi o senzatie de netezime incantatoare atunci cand este utilizat. Este, de asemenea, suficient de ferm pentru a putea fi manipulat cu usurinta, dar si flexibil pentru a se adapta forma corpului si a oferi o stimulare precisa si confortabila.

Prider Dildo vine intr-o nuanta naturala de piele, pentru o experienta realistica. Acesta este usor de curatat si intretinut, fiind perfect pentru utilizare repetata.

Daca iti place sa experimentezi si vrei sa adaugi ceva nou in viata ta sexuala, dildo-ul Prider de 9 inch este alegerea perfecta pentru tine. Acesta iti poate oferi senzatii incredibile, iar forma lui realistica si detaliile sale fine te vor lasa uimit(a).

In concluzie, daca vrei sa experimentezi ceva nou si intens, produusl nostru, dildo-ul Prider de 9 inch, poate fi alegerea perfecta pentru tine. Este confortabil, usor de utilizat si, in plus, ofera o experienta foarte realistica. Cumpara acum si bucura-te de beneficiile acestei jucarii erotice incredibile!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
Recuperat din
herés
impermeabil
Culoare
Multicolor
Material din
Silicon
Lungime
21 - 25
Diametru
4 - 4.4
DBN-LVTOY00541
362 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist