Love Shower

Love Shower

Orion
Produs in stoc
82,25 lei
Cu TVA

Descriere

Bine ai venit la Love Shower – dușul intim pentru senzații aproape orgasmice!

Dacă căutați un produs care vă oferă experiențe noi și intense atunci Love Shower este exact ceea ce aveți nevoie! Love Shower este un duș intim de înaltă calitate, conceput special pentru a vă oferi senzații unice și plăcere extatică.

Ce faci cand incearca sa iti deseneze o harta cu mainile goale? CLici aici!

Acest duș intim este prevăzut cu două accesorii - un aplicator de duș cu o lungime de 4 cm și un aplicator de stropit cu o lungime de 7 cm, puternic și precis, care vă va ajuta să experimentați senzații noi și plăcere fără precedent. În plus, puteți umple cu ușurință balonul cu lichidul preferat și puteți utiliza apoi aplicatorul dorit pentru o experiență incitantă.

Un alt avantaj al acestei bijuterii intime este dimensiunea balonului de stors de 10,5 cm x 5 cm, ce va permite să păstrați o cantitate generoasă de lichid pentru una sau două utilizări. Totul depinde de momentul de plăcere pe care doriți să îl trăiți.

Love Shower poate fi utilizat atât vaginal cât și anal, pentru o varietate de experiențe și plăceri. Designul compact și ușor de manevrat face ca Love Shower să fie ușor de utilizat și de curățat, în timp ce materialul său de înaltă calitate asigură o experiență sigură și plăcută.

În concluzie, Love Shower este un produs de înaltă calitate, creat pentru a oferi experiențe intime unice. Cu accesoriile sale încântătoare și dimensiunea sa compactă, acesta este ideal pentru utilizarea acasă sau în călătorii. Iar acum puteți experimenta aceste experiențe noi și plăcute când doriți, deoarece Love Shower este chiar la un click distanță. Încercați-l acum și experimentați plăcerea maximă!

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
PVC
Lungime
0 - 5
6 - 10
Diametru
0 - 1.5
5 - 5.4
DBN-ORION00171
10 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist