Whirling Spray

Whirling Spray

Seven Creations
Produs in stoc
56,56 lei
Cu TVA

Descriere

Bine ați venit la descrierea noastră de produs pentru Whirling Spray - un dispozitiv de irigare intimă pentru zonele intime. Dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv de igienă intimă care să vă ajute să vă mențineți curat și sănătos, atunci Whirling Spray este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Dispozitivul nostru este conceput pentru a fi utilizat în mod sigur și confortabil atât înainte, cât și după actul sexual. Cu ajutorul acestui dispozitiv, puteți spăla cu ușurință zonele intime, prevenind astfel infecțiile și mirosurile neplăcute. De asemenea, Whirling Spray este ideala pentru utilizarea zilnică, pentru a menține igiena intima.

Whirling Spray este echipat cu un duș intim cu curățare îmbunătățită care vă va ajuta să vă mențineți zonele intime curate în permanență. Dispozitivul nostru de irigare este usor de folosit și poate fi ajustat în funcție de nevoile dumneavoastră specifice, astfel încât să vă simțiți confortabil în timpul utilizării.

În plus fața de igiena intimă, Whirling Spray este un dispozitiv excelent și pentru terapia cu apă caldă sau rece. De asemenea, poate fi folosit pentru ameliorarea disconfortului și pentru uleiurile esențiale pentru a crea o experiență aromaterapeutică liniștitoare și relaxantă. Indiferent de modul în care decideți să-l utilizați, Whirling Spray va fi întotdeauna un partener de nădejde în ceea ce privește igiena și sănătatea zonelor intime.

Dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv de igienă intimă sigur, confortabil și eficient, atunci Whirling Spray este alegerea dumneavoastră perfectă. Alegeți astăzi produsul nostru și vă veți bucura de igiena intimă completă, relaxare și confort deplin!

Detalii ale produsului

Culoare
Roșu
Material din
PVC
Lungime
11 - 15
16 - 20
Diametru
0 - 1.5
1.6 - 2.4
DBN-SEVCR00247
69 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist