Bondage Fetish Deluxe Douche Black 3
Bondage Fetish Deluxe Douche Black 3
Bondage Fetish Deluxe Douche Black 3
Bondage Fetish Deluxe Douche Black 3

Bondage Fetish Deluxe Douche Black 3

Lovetoy
Produs in stoc
35,93 lei
Cu TVA

Descriere

Siguranta si igiena sunt cheia pentru o experienta sexuala satisfacatoare si acum aveti acces la un set complet de dusuri intime pentru confortul si sanatatea dumneavoastra. Cu Bondage Fetish Deluxe Douche Black 3, puteti fi sigur ca sunteti pregatit sa aveti parte de o experienta sexuala fara griji si sa explorati noi aspecte ale sexualitatii dumneavoastra.

Designul elegant si negru mat al Bondage Fetish Deluxe Douche Black 3 isi va completa discret arsenalul de jucarii erotice. Conceput pentru a fi mare si robust, dusul are o capacitate de 350 ml si este realizat din materiale sigure pentru corp. Cu un singur apas de buton, jetul de apa va curata delicat si in profunzime, lasand senzatia de prospetime si curatenie.

Utilizati Bondage Fetish Deluxe Douche Black 3 cu incredere, indiferent daca sunteti incepator sau experimentat in zona eximentala. Acest dus intim vine cu doua capete interschimbabile pentru a va oferi o variabilitate si o flexibilitate maxime. Indiferent daca doriti sa folositi dusul pentru o curatare rapida sau ca parte a jocurilor erotice, acest produs va oferi o performanta optima.

Datorita designului ergonomic si materialelor de inalta calitate, acest dus intim este usor de utilizat si contine zone antialunecare pentru aderenta maxima. Totusi, asigurati-va ca utilizati apa in mod corespunzator, pentru a evita orice problema potentiala de sanatate.

In concluzie, Bondage Fetish Deluxe Douche Black 3 este o alegere perfecta pentru persoanele care doresc sa-si completeze arsenalul de accesorii erotice cu un dus intim elegant, sigur si de inalta calitate. Indiferent daca sunteti incepator sau experimentat in explorarea sexuala, acest produs va oferi o performanta optima si va contribui la o experienta sexuala mai sanatoasa si mai satisfacatoare. Nu lasati curiozitatea sa va bantuie si achizitionati acum Bondage Fetish Deluxe Douche Black 3 pentru o experienta sexuala de neuitat!

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Silicon
Lungime
26 - 30
Diametru
1.6 - 2.4
DBN-LVTOY00379
1969 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist