ES Contact Gel

ES Contact Gel

Rimba
Produs in stoc
35,45 lei
Cu TVA

Descriere

Salutare! Ești în căutarea unui gel excelent pentru utilizarea în jocurile electrosex? Atunci, nu căuta mai departe! ES Contact Gel este opțiunea perfectă pentru tine!

Scopul ES Contact Gel este de a asigura conducția electrică optimă între suprafața corpului tău și electrozii dispozitivului electrosex. Acest gel medical și pe bază de apă a fost creat pentru a fi sigur și confortabil pentru utilizare atât extern, cât și în zonele intime. În plus, nu lasă pete sau urme reziduale.

Ca să folosești ES Contact Gel, aplică un strat uniform pe suprafața corpului care va fi legată de electrozi. Te sfătuim să aplici o cantitate generoasă de gel pentru a asigura un contact optic și electric cât mai bun, inclusiv în zonele mai sensibile. În felul acesta, vei obține o senzație maximă de stimulare.

Noi suntem mândri să spunem că ES Contact Gel face parte din gama de produse de înaltă calitate marca Rimba. Acest produs se află într-un recipient de plastic, foarte ușor de transportat și de utilizat.

Asigură-te că ai mereu la îndemână ES Contact Gel pentru ca fiecare mod de joc electrosex să fie un succes! Acesta este un produs pe care îl recomandăm cu încredere și suntem convinși că îți va depăși așteptările. Achiziționează acum acest produs incredibil pentru a-ți îmbunătăți experiența de joc electrosex!

Detalii ale produsului

DBN-RIM0003000
35 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist