ES Adhesive Pads

ES Adhesive Pads

Rimba
Produs in stoc
52,56 lei
Cu TVA

Descriere

Bine ai venit la ES Adhesive Pads - niște accesorii nelipsite din strălucitoarea lume a electrostimulării! Aceste pads (pansamente adezive) sunt ideale pentru oricine dorește să exploreze plăcerile electrice în dormitor. Fie că ești un novice sau un experimentat în ale electrosexului, aceste accesorii nu îți vor dezamăgi niciodată!

Fiecare pachet conține patru pads adezive, fiecare cu o dimensiune de 40 x 40 mm și sunt echipate cu un singur pol (uni polar) pentru a fi utilizate cu alte accesorii de stimulare electrică. Acestea sunt flexibile și pot fi utilizate între 10 și 15 ori, în funcție de cât de curat rămâne gelul aderent. Pentru a obține cele mai bune rezultate, asigură-te că pielea este curată și fără păr.

Însă, înainte de a începe să utilizezi ES Adhesive Pads, este important să iei în considerare câteva lucruri. Acestea nu ar trebui să fie utilizate dacă pielea este ruptă sau iritată, încărcând riscul de infecție sau de agravarea simptomelor în cazul unei iritații preexistente. De asemenea, nu ar trebui să fie folosite de către persoanele care suferă de probleme la nivel cardiac sau sunt însărcinate. Este întotdeauna important să fii precaut și să consulți un medic înainte de a utiliza astfel de accesorii, mai ales dacă ai diagnosticate probleme de sănătate.

Un lucru excelent la ES Adhesive Pads este că pot fi utilizate în multe locuri ale corpului, iar orice zona alegeți să stimulați, va beneficia de o stimulare intensă și plăcută. Utilizați-le ca atare sau combinați-le cu alte accesorii, precum inele pentru penis sau electrozi de perineu, pentru a crea experiențe noi și suprinzătoare.

În concluzie, ES Adhesive Pads reprezintă o opțiune excelentă atât pentru noii începători, cât și pentru cei mai experimentați utilizatori ai jocurilor electrice în dormitor. Cu accesorii de înaltă calitate și un design confortabil, aceste pads adezive reprezintă o alegere perfectă pentru începerea explorării noilor limite ale plăcerii!

Detalii ale produsului

Culoare
Alb
DBN-RIM0007858
3 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist