ES Adapter Wire

ES Adapter Wire

Rimba
Produs in stoc
29,95 lei
Cu TVA

Descriere

ES Adapter Wire - Conectează-ți jucăriile electro sexuale cu alte cutii de alimentare

În această eră digitală, există o mulțime de modalități prin care ne putem îmbunătăți experiența sexuală, iar jucăriile sexuale electro sunt una dintre ele. Ei bine, dacă deții deja jucării sexuale electro și ești în căutarea unui mod de a le conecta cu alte surse de alimentare, atunci ES Adapter Wire este exact ceea ce ai nevoie.

Acest adaptor este prevăzut cu un jack de 2,5 mm pentru femei și un mufă DC de 4 mm pentru bărbați, făcându-l compatibil cu cele mai populare cutii de alimentare electro, inclusiv Orion și Mystim. Este perfect pentru a-ți conecta jucăriile existente și a le încorpora în experiențele tale sexuale.

ES Adapter Wire are o lungime de 1,5 metri și este confecționat dintr-un material rezistent și durabil, astfel încât să poți utiliza adaptorul pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea, este ușor de instalat și de utilizat, deci nu trebuie să îți faci griji în privința modului în care îl vei conecta.

Dacă ești interesat să îți îmbunătățești experiența sexuală folosind jucării sexuale electro, ES Adapter Wire este accesoriul perfect pentru tine. Îl poți folosi pentru a-ți conecta jucăriile existente și a-ți permite să experimentezi noi niveluri de stimulare sexuală. Iar dacă te îngrijorează că adaptorul poate fi perceput ca un dispozitiv medical, poți fi sigur că acesta este un produs de divertisment pentru adulți și nu necesită niciun fel de prescripție medicală.

În concluzie, ES Adapter Wire este un accesoriu indispensabil dacă deții jucării sexuale electro și dorești să le conectezi cu alte surse de alimentare, pentru a-ți crește experiența sexuală. Cu un design simplu și ușor de utilizat, acesta îți permite să îți îndeplinești fanteziile erotice și să te bucuri de stimulare electrică într-un mod sigur și confortabil.

Detalii ale produsului

Material din
PVC
DBN-RIM0003001
3 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist