ES Clamps

ES Clamps

Rimba
Produs in stoc
76,87 lei
Cu TVA

Descriere

Bun venit în lumea senzațiilor electrosex! Astăzi vă prezentăm clemele ES Clamps, un obiect erotic care poate fi utilizat cu un controler Rimba model #7850, #7880 sau #7890. Dacă vă place să experimentați, să explorați noi plăceri și dacă sunteți în căutarea unor noi senzualități, ES Clamps este alegerea perfectă pentru dvs.

Această pereche de cleme electrice este construită din material plastic de înaltă calitate și este prevăzută cu un cablu electric inclus, ceea ce face utilizarea lor simplă și neîntreruptă. Fiecare canal electric al controlorului este bipolar, la fel ca și mufa jack de 2,5 mm, însă clemele sunt unipolare.

Oferind senzații uimitoare, ES Clamps este un dispozitiv erotic incredibil de versatil. Clemele sunt perfecte pentru a fi aplicate de-a lungul labiilor sau pe zona scrotului, provocând o senzație plăcută și plină de viață. Efectul electrostimulării poate fi resimțit doar în cazul în care cele două poluri sunt conectate la piele.

Este important de menționat că aceste cleme nu provoacă durere, ci dimpotrivă, oferă un efect stimulant, plăcut și atrăgător. Dacă doriți să vă intensificați experiența sexuală și să explorați noi orizonturi ale plăcerii, ES Clamps este opțiunea perfectă pentru tine.

Asadar, nu ezitați să încercați ES Clamps! Aceste cleme electrice oferă senzații incredibile, iar utilizarea lor este ușor de realizat și neîntreruptă. Bucurați-vă de toate beneficiile acestui dispozitiv erotic uimitor și experimentați noi niveluri ale experienței sexuale!

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Plastic
DBN-RIM0007851
5 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist