ES Body Clamps
ES Body Clamps
ES Body Clamps
ES Body Clamps

ES Body Clamps

Rimba
Ultimele produse in stoc
105,61 lei
Cu TVA

Descriere

Es Body Clamps: descrierea unui produs onest și precis

Dacă ești în căutarea unui produs care să te ajute să experimentezi diverse senzații electrice în timpul contactului sexual, ai ajuns exact unde trebuie! ES Body Clamps este o alegere excelentă pentru cei care doresc să își îmbunătățească experiența sexuală prin utilizarea unei tehnologii electrice, într-un mod sigur și confortabil.

Aceste clești pentru corp folosesc tehnologia electrosex pentru a stimula în mod plăcut anumite zone ale corpului, fără a provoca niciun fel de durere sau disconfort. Cu ajutorul cablului atașat, aceste clești pot fi conectate la un aparat electrosex, care va genera impulsurile electrice necesare.

Realizate din silicon flexibil, aceste clești pot fi tăiate pentru a se potrivi perfect dimensiunilor corpului tău. Fiecare clește este unipolar, ceea ce înseamnă că trebuie să porți cel puțin două clești pentru a crea terapia de șoc dorită. Este recomandat să folosești gelul de contact electrosex (3000), pentru a asigura cea mai bună conductivitate și confortul în timpul utilizării.

Este important să menționăm că ES Body Clamps este un produs destinat exclusiv adultilor și utilizat doar în scopuri recreative. Acesta trebuie utilizat cu precauție și în conformitate cu instrucțiunile de utilizare, pentru a te asigura că beneficiezi de toate avantajele sale în cel mai sigur mod posibil.

Așadar, dacă ești în căutarea de noi experiențe sexuale și vrei să încerci ceva diferit, ES Body Clamps este un produs care merită luat în considerare. În plus, achiziționarea de pe site-ul nostru garantează autenticitatea și calitatea produsului. Comandă astăzi și începe să îți îmbunătățești experiența sexuală chiar acum!

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Silicon
DBN-RIM0007872
1 Obiect

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist