GP Large Feather Tickler Black
GP Large Feather Tickler Black
GP Large Feather Tickler Black
GP Large Feather Tickler Black
GP Large Feather Tickler Black
GP Large Feather Tickler Black

GP Large Feather Tickler Black

Guilty Pleasure
Produs in stoc
46,39 lei
Cu TVA

Descriere

GP Mare Feather Tickler Negru este un instrument senzual care te va ajuta să-ți explorezi partenerul și să atingeți noi înălțimi în dormitor. Cu o lungime impresionantă, de aproximativ 45 de centimetri, acesta este perfect pentru a reuși să înciteți zona dorită a corpului.

Acest tickler a fost creat din materiale de cea mai înaltă calitate. Cu o baghetă solidă, durabilă și o molto pufosă, moale și ușor ca o pană, materialele folosite vor asigura o experiență la fel de plăcută fie că îl folosești pe tine sau pe partenerul tău.

Designul ergonomic și greutatea redusă oferă o manevrare ușoară pentru a ajunge la fiecare ungher și pli al corpului. Acest lucru îl face un instrument perfect pentru jocurile preludului, parcurgere și aflanduirii între parteneri cât și pentru a încuraja stimularea clitorisului feminin în timpul unui act sexual.

Atunci când este utilizat corect, GP Mare Feather Tickler este un instrument incredibil de etajat. Folosește-l în timpul preliminariilor pentru a ajuta corpul tău să se pregătească pentru actul sexual sau pentru a excita partenerul tău în lumina lumânărilor și să vă bucurați de o experiență senzuală împreună.

În plus, acest tickler poate fi utilizat cu alte ustensile BDSM pentru a construi un scenariu erotic împreună cu partenerul tău. Încearcă cu o pereche de legături și un ochi de masca pentru a oferi o experiență BDSM completă în timp ce liniați pliurile și undeierea corpului.

Cu GP Mare Feather Tickler Negru veți descoperi noi înalte în dormitor. Cumpărați acum și începeți să vă explorați senzații incomparabile.

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
PVC
Taxă
Lungime
61 - 70
DBN-GUILTY0025
6 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

5 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist