GP Small Feather Tickler Purple
GP Small Feather Tickler Purple
GP Small Feather Tickler Purple
GP Small Feather Tickler Purple
GP Small Feather Tickler Purple
GP Small Feather Tickler Purple

GP Small Feather Tickler Purple

Guilty Pleasure
Produs in stoc
18,31 lei
Cu TVA

Descriere

GP Micul Piele Tickler Violet - o jucărie senzuală perfectă pentru a vă stimula plăcerea

Dacă căutați o jucărie senzuală care să vă ofere experiențe noi și stimulante în dormitor, GP Micul Piele Tickler Violet este alegerea perfectă! Această jucărie uimitoare oferă stimulare delicată și plăcută cu ajutorul unei pene suave și fine, adusă la viață prin fixarea acesteia la o baghetă lungă.

Designul ingenios al GP Micul Piele Tickler Violet face ca acest obiect să fie ușor de manevrat și controlat, permițându-vă să-l utilizați cu ușurință în timpul jocurilor sexuale sau a momentelor de intimitate. Cu această jucărie de lux veți putea explora noi poziții și noi modalități de a vă stimula și de a vă elibera propriile dorințe ascunse.

Nu numai că este o jucărie senzuală uimitoare, dar și un instrument perfect de explorare a corpului. Penele fine de pe tickler înglobează frumoase senzații și fiori plăcuți, astfel încât veți fi sigur că vă veți simți minunat și relaxat în timpul experiențelor sexuale.

În plus, GP Micul Piele Tickler Violet este creat dintr-un material de înaltă calitate și este delicat cu pielea pentru a nu cauza iritații sau disconfort. Acesta este perfect pentru oricine, indiferent de nivelul de experiență sexuală sau de preferințele personale.

Pentru a intensifica experiența dvs. sexuală și de a vă ajuta să vă eliberați dorințele cele mai profunde, GP Micul Piele Tickler Violet poate fi utilizat cu alte jucării sexuale sau accesorii erotice. Cu această jucărie minunată puteți ramâne alături de partenerul dvs. și vă puteți bucura de experiențe intime plăcute și îndepliniri sexuale uimitoare!

Cu GP Micul Piele Tickler Violet veți avea parte de o experiență de neuitat, iar acesta poate fi achiziționat foarte ușor, la o preț avantajos pe magazinul nostru online. Nu pierdeți ocazia de a experimenta experiențe noi și incendiare în dormitor cu această jucărie senzuală uimitoare!

Detalii ale produsului

Culoare
Lila
Material din
Metal
Taxă
Lungime
26 - 30
DBN-GUILTY0023
30 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

5 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist