Pom Pom Feather Tickler

Pom Pom Feather Tickler

Bijoux Indiscrets
Produs in stoc
45,80 lei
Cu TVA

Descriere

Se numește Pom Pom Feather Tickler, iar tu vei adora să simți călătoria sa de mătăsuri și pene pe pielea ta. Acesta este un adevărat instrument de răsfăț pentru îndrăgostiții care căută o modalitate de a-și anima viața sexuală. Dezvăluie-ți latura jucăușă și care ar trebui să fie parte din rutina ta de jocuri erotice.

Penele moi de păun sunt atașate la capătul unui mâner lung și subțire pentru a oferi o senzație uimitoare pe piele. Penele sunt ușoare și delicate, dar pot fi utilizate pentru a provoca senzații puternice, de la furnicături până la vibrații și senzații profunde, pulsante.

Acest tickler de feather este nu numai o unealtă senzuală mișto, ci și o modalitate excelentă de a introduce elemente de constrângere sau jocuri de putere în activitatea ta sexuală. Mânerul lung și subțire poate fi folosit ca o unealtă de constrângere, fiind perfect pentru a-ți lega partenerul sau te poți lăsa legat.

Satisfacția este garantată cu Pom Pom Feather Tickler, cu atât mai mult cu cât se poate folosi într-o varietate de scenarii erotice. Datorită penei flexibile și sensibilă la prezența umidității, acest tickler poate fi utilizat pentru a provoca multe senzații senzuale, sau pentru a te scoate din zona de confort și pentru a experimenta lucruri noi și îndrăznețe în dormitor.

Acest Pom Pom Feather Tickler poate fi folosit atât pentru a călări valurile pasiunii, cât și pentru a te lăsa purtat de valurile dulci ale iubirii. Relaxează-te și bucură-te de experiențele de neuitat pe care le poți trăi cu ajutorul acestui jucăuș tickler de feather.

Pomul de pene este un cadou perfect pentru partenerul tău și, în plus, este o modalitate excelentă de a căuta noi aventuri împreună. Înveți să îi acorzi mai multă atenție corpului celuilalt și să fii mai deschis pentru explorarea scenariilor jucăușe și erotice. Cu Pom Pom Feather Tickler, orice moment de intimitate va fi cu siguranță mai interesant și mai divers.

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Fir artificial
DBN-BIJOUX0020
31 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

5 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist