GP Small Feather Tickler Red
GP Small Feather Tickler Red
GP Small Feather Tickler Red
GP Small Feather Tickler Red
GP Small Feather Tickler Red
GP Small Feather Tickler Red

GP Small Feather Tickler Red

Guilty Pleasure
Produs in stoc
18,31 lei
Cu TVA

Descriere

Product name: GP Small Feather Tickler Red

Descrierea produsului:

GP Small Feather Tickler Red este un instrument de masaj senzual care poate fi utilizat pentru a stimula toate zonele corpului. Acest instrument are un design elegant si modern, cu o lungime de aproximativ 15 centimetri, perfect pentru a fi utilizat cu usurinta in timpul jocurilor intime.

GP Small Feather Tickler Red vine cu o varf fluffy, confectionat din pene naturale, care poate fi utilizat pentru a desfata si incanta pielea sensibila. Aceasta varf moale si pufoasa ofera o stimulare delicata si controlata, gratie formei si dimensiunii sale. In plus, culoarea rosie vibranta a acestui tickler il face un adevarat instrument de seductie.

Aceasta jucarie intima este ideala pentru persoanele care doresc sa experimenteze jocurile senzuale si care doresc sa descopere noi modalitati de a se bucura de placerile intime. GP Small Feather Tickler Red poate fi utilizat cu usurinta de oricine, indiferent de nivelul de experienta sexuala.

In plus, GP Small Feather Tickler Red este o jucarie intima sigura si curata, fabricata din materiale de calitate superioara. Acest tickler este usor de curatat si poate fi utilizat de mai multe ori, oferind astfel o experienta senzuala de lunga durata.

In concluzie, daca doriti sa adaugati un plus de senzualitate si erotism vietii voastre intime, GP Small Feather Tickler Red este instrumentul perfect pentru aceasta. Comanda acest produs acum si bucura-te de o experienta senzuala unica si de neuitat!

Detalii ale produsului

Culoare
Roșu
Material din
Metal
Taxă
Lungime
31 - 35
DBN-GUILTY0022
27 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

5 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist