Alluria peignoir & thong  S/M
Alluria peignoir & thong  S/M
Alluria peignoir & thong  S/M
Alluria peignoir & thong  S/M

Alluria peignoir & thong S/M

Obsessive
Produs in stoc
142,70 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru, Alluria Peignoir & Thong S/M, este alegerea perfectă pentru acele momente de relaxare și răsfăț. Fabricat din material moale și plăcut la atingere, acest halat de baie cu model elegant îți va oferi o experiență de purtat plăcută și confortabilă.

Dacă ești în căutarea unei surprize pentru persoana iubită, acest halat este cadoul perfect pentru a sublinia cât de mult îți pasă de ea. Încăpător și confortabil, halatul Alluria îi va oferi relaxare și un plus de confort după o baie relaxantă sau o zi lungă și obositoare.

Combinat cu o chiloțelă tanga simplă, pe care o poți ajusta la talie, acest set de lenjerie este perfect pentru acele seri în care îți dorești să fii mai sexy și senzual. Chiloțelă are un design simplu și elegant, fiind totodată confortabilă și potrivită pentru purtarea zilnică.

Aceste produse sunt fabricate dintr-un amestec de materiale moi și plăcute la atingere, care vor oferi o experiență de purtat plăcută. Îngrijirea produsului este simplă, putând fi spălate în mașina de spălat cu apă rece, astfel că te vei bucura mult timp de această lenjerie elegantă și confortabilă.

Cu Alluria Peignoir & Thong S/M vei adăuga un plus de senzualitate și stil atât în rutina ta de îngrijire personală, cât și în momentele de relaxare. Acest halat și chiloțelă elegante sunt alegerea perfectă pentru a te simți confortabilă, însă totodată senzuală și atrăgătoare.

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Poliamidă
Dimensiune
S/M
DBN-OBSES00531
4 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist