Tyler Black

Tyler Black

Svakom
Produs in stoc
213,03 lei
Cu TVA

Descriere

Știi că există multe jucării sexuale pe piață, dar Tyler Black este o nouă apariție în lumea jucăriilor pentru adulți. Dacă îți dorești să îți amplifici experiențele sexuale și să aduci ceva nou în dormitor, atunci Tyler Black este opțiunea perfectă pentru tine.

Tyler Black este un inel pentru penis, unul dintre cele mai versatile produse pe care le poți achiziționa. Acesta nu este doar un simplu inel pentru penis, ci un dispozitiv multifuncțional, proiectat pentru cuplurile care sunt în căutarea unui stil de viață intim aventuros.

Cu nodurile sale speciale, Tyler Black poate satisface clitorisul unei femei în timpul sexului, ceea ce poate ajuta la creșterea stimulării exterioare. Dar asta nu e totul! Tyler poate fi folosit și pentru a experimenta vibrațiile la nivelul testiculelor. Cu cele 5 programe și 5 niveloane de intensitate, veți putea să explorați o mulțime de posibilități.

Tyler Black este ușor de utilizat și de manevrat. Pentru a-l porni sau opri, țineți butonul apăsat timp de 3 secunde. Pentru a schimba programul, trebuie să dați un dublu clic. Când porniți Tyler, el începe la intensitatea medie. Dacă doriți să creșteți intensitatea, apăsați butonul o dată. După ce Tyler ajunge la cea mai mare intensitate, el va începe din nou de la nivelul cel mai mic.

Tyler Black este, ca toate produsele noastre, recărcabil. Are nevoie de o oră pentru încărcare și puteți să vă bucurați de vibrații timp de o oră. Inner diameter-ul este de 2,9cm și este 100% impermeabil, ceea ce vă permite să îl curățați ușor și să luați un duș în timp ce vă bucurați de vibratoare.

Materialele sale moi din silicon fac ca această jucărie sexuală să fie prietenoasă cu pielea, dar și facilitează curățarea. Cu aspectul său modern și versatil, Tyler Black poate aduce o notă de prospetime și entuziasm oricărei experiențe sexuale. Nu trebuie să ai grijă, că Tyler va fi discret. Nu face zgomot și își îndeplinește cu brio fucția sa.

În concluzie, Tyler Black este un dispozitiv minunat pentru cei care doresc să își îmbunătățească experiențele sexuale. Cu funcționalitatea sa versatilă și design-ul său modern, Tyler Black poate aduce o notă de prospețime orice dormitor. Cumpără-l chiar acum și începe să experimentezi cu partenerul tău cele mai interesante experiențe sexuale!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
stimulatoare clitoridiene
vibrator
Culoare
Negru
Material din
Silicon
Lungime
6 - 10
Diametru
2.5 - 2.9
4 - 4.4
Email
Recuperat din
DBN-SVAKOM0070
126 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist