Bad Kitty Cock Ring 3

Bad Kitty Cock Ring 3

Orion - Bad Kitty
Produs in stoc
52,00 lei
Cu TVA

Descriere

Bine ai venit la Bad Kitty Cock Ring 3, un produs revolutionar pentru a adauga un plus de excitare si intensitate experientei tale sexuale. Acest inel pentru penis si testicule este creat pentru a oferi o senzatie intensa de plenitudine si pentru a prelungi performanta sexuala.

Cu 6 inele conectate printr-o curea cu nodule, aceasta jucarie sexuala este perfecta pentru a stimula atat penisul, cat si testiculele si scrotul. Lungimea curelei este de aproximativ 7 cm, cu o grosime a inelelor de 0,8 cm. Inelele sunt flexibile si cu diametru variabil intre 4,1 si 2,2 cm.

Materialele folosite sunt TPE, fiind in conformitate cu Regulamentul european REACH si fara ftalati, ceea ce il face sigur pentru utilizare. De asemenea, inelul este usor de curatat si de intretinut.

Bad Kitty Cock Ring 3 vine in culoarea fumurie si este ideal pentru a adauga un plus de excitare in jocurile sexuale, atat pentru cuplurile care doresc o experienta mai intensa, cat si pentru utilizatorii individuali care doresc sa-si mareasca performanta sexuala.

Inelul este usor de folosit si, cu putina experienta, poate fi pozitionat in pozitia dorita pentru a stimula eficient zona dorita. Poate fi purtat pe o perioada nelimitata de timp, fara a exista riscul de a afecta sanatatea.

Cu Bad Kitty Cock Ring 3, vei experimenta senzatii intense si cresteri semnificative in performanta sexuala. Comandati acum pentru a adauga un plus de pasiune si intensitate experientei tale sexuale!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Negru
Material din
TPE
Lungime
6 - 10
Diametru
1.6 - 2.4
4 - 4.4
DBN-BADKIT0104
20 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist