Malesation Power Ring

Malesation Power Ring

Malesation
Produs in stoc
56,07 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru, inelul Malesation Power Ring, este ideea perfecta pentru partenerii care doresc o experienta intima mai indrazneata si intensa. Designul nostru inovativ si ergonomic permite utilizatorilor sa experimenteze un plus de placere si satisfactie.

Cu un diametru de 4,5 cm, acest inel pentru penis este fabricat din silicon 100%, ceea ce il face sigur, igienic si durabil. Materialul este moale, nonporos, fara miros si antialergic, ceea ce reduce riscul de reactii alergice sau alte probleme de sanatate.

Cu ajutorul inelului Malesation Power Ring, utilizatorii pot experimenta erectii mai puternice si indelungate, ceea ce duce la orgasme mai intense si de durata. Acest lucru se intampla datorita faptului ca inelul creste fluxul de sange catre zona genitala, ceea ce duce la o rigiditate mai mare si prelungirea momentelor de intimitate.

Inelul Malesation Power Ring poate fi folosit cu lubrifiant pe baza de apa sau daca preferi, fara niciun fel de lubrifiant. De asemenea, este usor de curatat dupa utilizare, putand fi dezinfectat rapid inainte de a fi folosit din nou.

Iti oferim produsul nostru cu incredere, deoarece este o alegere sigura si de calitate superioara. Inelul Malesation Power Ring te va ajuta sa descoperi noi niveluri de placere si sa te bucuri de momentele de intimitate alaturi de persoana iubita. Achizitioneaza acum inelul nostru si bucura-te de o experienta unica!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Negru
Material din
Silicon
Diametru
4.5 - 4.9
DBN-MALESA0040
9 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist