Power Ring Spartan
Power Ring Spartan
Power Ring Spartan
Power Ring Spartan
Power Ring Spartan
Power Ring Spartan

Power Ring Spartan

Bathmate
Produs in stoc
32,14 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru, Inelul de Putere Spartan, este unul dintre cele mai durabile si mai flexibile inele de pe piata. Creat cu o forma octagonala cu striatii, acest inel este proiectat pentru a va oferi cea mai buna experienta atunci cand il folositi.

Realizat dintr-un material durabil, acest inel nu se va rupe sau se va deteriora atunci cand este utilizat in timpul activitatilor fizice intense. Cu o flexibilitate ridicata, acest inel se va adapta usor la forma degetului dvs. fara a va cauza disconfort.

Inelul de Putere Spartan este special proiectat pentru a oferi o senzatie unica si placuta in timpul utilizarii. Forma sa octagonala este imbunatatita cu striatii speciale pentru a stimula suprafata pielii si a oferi un contact confortabil.

Acest inel este disponibil in doua dimensiuni diferite, astfel incat sa se potriveasca perfect pe degetul dvs. Indiferent de dimensiune, acest inel va oferi o siguranta maxima, astfel incat sa va bucurati de activitatile fizice fara sa va faceti griji ca acesta va aluneca de pe degetul dvs.

In plus, Inelul de Putere Spartan poate fi utilizat in mai multe situatii, asa ca este ideal pentru atletii, persoanele active si oricine doreste sa aiba o experienta unica in timpul activitatilor fizice.

Inelul de Putere Spartan este, de asemenea, usor de ingrijit si de curatat. Pur si simplu utilizati sapun si apa pentru a curata acest inel si il puteti folosi din nou si din nou.

Daca sunteti in cautarea unui inel durabil, flexibil si confortabil, Inelul de Putere Spartan este alegerea ideala pentru dvs. Acesta va va ajuta sa va bucurati de activitatile fizice fara sa va faceti griji ca acesta se va deteriora sau se va rupe. Comandati acum pentru o experienta unica!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Negru
Material din
TPR
Diametru
1.6 - 2.4
DBN-BATHMATE28
34 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist