Power Clit Black V2

Power Clit Black V2

Marc Dorcel
Produs in stoc
64,03 lei
Cu TVA

Descriere

Salutare și bine ați venit la prezentarea produsului Power Clit Black V2!

Dacă veți căuta un inel pentru penis care să îi ofere și partenerei tale o experiență intensă de plăcere, atunci Power Clit Black V2 este exact ceea ce trebuie să ai în vedere. Versiunea a doua a acestui inel pentru penis elastic și vibrat se remarcă prin faptul că include un stimulator de clitoris care va face ca această experiență să fie una în adevăratul sens al cuvântului memorabilă.

Fabricat integral din silicon medical de înaltă calitate, acest inel este sigur pentru sănătatea ta și a partenerei tale. În același timp, îți va oferi și o senzație unică de comfort, indiferent de mărimea penisului. Mai mult decât atât, Power Clit Black V2 este prevăzut cu baterii incluse, pentru a putea fi utilizat imediat după achiziție și până la epuizarea acestora.

Atunci când îl vei utiliza, veți experimenta o intensificare a sensibilității penisului, precum și o creștere a fermității acestuia. În plus, stimulatorul de clitoris va provoca senzații intense de plăcere partenerei tale, oferindu-i astfel satisfacția dorită. Ceea ce face acest inel pentru penis Power Clit Black V2 să iasă în evidență este faptul că a fost conceput special pentru preferințele noastre în materie de plăcere, oferind simultan satisfacție ambilor parteneri.

Fie că doriți un moment intim la începutul relației sau pur și simplu vrei un produs care să sporească plăcerea sexuală trăită cu partenera ta, inelul pentru penis Power Clit Black V2 este alegerea ideală. Oferă-ți și partenerei tale momente incendiare și experiențe de neuitat cu ajutorul produsului nostru.

Sperăm că acest review îți va fi util și util pentru a lua o decizie inspirată când vine vorba de cumpărarea unui inel pentru penis de calitate și durabil!

Asa cum puteți observa, Power Clit Black V2 este un produs care garantează un maxim de plăcere și siguranță, iar utilizatorii noștri îl recomandă cu încredere. Nu rata ocazia de a experimenta și tu senzațiile inedite pe care le poate oferi acest inel pentru penis unic în felul lui.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
stimulatoare clitoridiene
vibrator
Culoare
Negru
Material din
Silicon
Diametru
3 - 3.4
Email
2 x LR41
DBN-MARCDOR012
168 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist