Malesation Cock Ring Set

Malesation Cock Ring Set

Malesation
Ultimele produse in stoc
42,84 lei
Cu TVA

Descriere

Introducerea Malesation Set Inel Penis

Dacă ești în căutarea unei experiențe sexuale îmbunătățite, atunci Malesation Set Inel Penis este soluția perfectă pentru a-ți transforma jocurile erotice. Acest set este ideal pentru cuplurile care vor să exploreze și să ajungă la noi niveluri de plăcere.

Designul Malesation Set Inel Penis

Acest set de inele pentru penis este proiectat pentru a oferi o mulțime de opțiuni și posibilități agrafate de jocul tău erotic. Creat dintr-un material 100% de silicon, inelele sunt moi la atingere și nu îți vor cauza nici o durere, indiferent de intensitatea copleșitoare a experienței sexuale.

Cele trei dimensiuni diferite (4cm, 4.5cm și 5cm) sunt incluse într-un set. Datorită acestui fapt, ai posibilitatea de a experimenta cu diverse combinații și de a personaliza nivelul de confort și de restricție în funcție de propriile tale preferințe sexuale.

Caracteristici Suplimentare

Inelele Malesation Set Inel Penis sunt ușor de curățat și impermeabile, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în condiții de siguranță. În plus, materialul de silicon este non-poros și anti-alergic, astfel încât nu trebuie să îți faci probleme în privința unei reacții adverse.

Dacă te îngrijorezi de siguranța produsului, nu trebuie să-ți faci griji – Malesation Set Inel Penis nu conține ftalați, un substanță toxică care poate fi dăunătoare pentru sănătatea ta.

Concluzie

În final, Malesation Set Inel Penis este un must-have pentru orice cuplu sau persoană care caută o experiență sexuală îmbunătățită. Cu trei dimensiuni diferite și multiple posibilități de utilizare, acest set este ideal pentru a aduce o nouă perspectivă asupra jocurilor tale erotice. Asigură-te că alegi Malesation Set Inel Penis pentru experiențe sexuale unice și memorabile!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Negru
Material din
Silicon
Diametru
4 - 4.4
4.5 - 4.9
5 - 5.4
DBN-MALESA0033
2 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist