Power Clit Cockring White

Power Clit Cockring White

Lovetoy
Produs in stoc
45,96 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru, inelul pentru penis Power Clit Cockring White, este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa imbunatateasca si sa isi extinda experientele sexuale. Acest inel pentru penis este realizat din materiale sigure si de calitate superioara, ceea ce il face perfect pentru utilizarea pe termen lung.

Un inel pentru penis nu numai ca ajuta la mentinerea erectiei timp de mai mult timp, dar poate si imbunatati simturile partenerei tale prin stimularea clitorisului cu ajutorul nodulului special amplasat in partea de sus a inelului. Acest inel pentru penis este reglabil pentru a se potrivi tuturor dimensiunilor si este confortabil de utilizat, fara a cauza durere sau disconfort.

Inelul pentru penis Power Clit Cockring White este un produs potrivit pentru orice cuplu care doreste sa descopere o noua dimensiune a placerii sexuale. Este perfect pentru a incepe o seara romantica sau pentru a adauga un plus de excitare actului sexual. Inelul pentru penis este usor de curatat si de intretinut, necesitand doar putina apa calduta si sapun delicat.

Nu mai astepta si adauga astazi in cosul tau de cumparaturi Power Clit Cockring White pentru a experimenta cele mai intense si pline de satisfactie momente sexuale.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
stimulatoare clitoridiene
vibrator
Culoare
Alb
Material din
Silicon
Diametru
3.5 - 3.9
Email
2 x LR41
DBN-LVTOY00174
65 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist