Pruriency Lord - Latin
Pruriency Lord - Latin
Pruriency Lord - Latin
Pruriency Lord - Latin
Pruriency Lord - Latin
Pruriency Lord - Latin

Pruriency Lord - Latin

Chisa Novelties
Produs in stoc
63,15 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru, Pruriency Lord, este un obiect de placer care cu siguranță îți va satisface toate nevoile. Acesta este clasificat ca fiind un dildo și se prezintă ca o variantă modernă a acestui obiect clasic de satisfacție sexuală.

Fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate, acest dildo este atent testat pentru a asigura siguranța în utilizare și pentru a te asigura că vei obține cea mai bună experiență. Strălucind cu un finisaj de lux, acesta are o textură moale și catifelată, astfel încât va fi o plăcere să îl folosești.

Măsurând xx cm în lungime și xx cm în circumferință, acest Pruriency Lord are dimensiunile potrivite pentru a fi utilizat în mod confortabil, iar forma sa curbată este perfectă pentru a ajunge la toate zonele cheie. Dacă dorești să obții o experiență de neuitată, acesta este obiectul perfect pentru tine.

În plus, acest dildo Pruriency Lord vine ambalat elegant, astfel încât să poți să îl păstrezi în siguranță și să îl protejezi de praf și murdărie. Îl poți lua cu tine oriunde dorești și îl poți utiliza în intimitatea casei tale sau în călătorii de afaceri. Este un obiect de satisfacție sexuală pe care îl poți lua cu tine oriunde, pentru a te simți mereu bine.

Cumpără acum Pruriency Lord și lasă-te răsfățat. Va fi o alegere excelentă pentru a-ți îndeplini fanteziile și pentru a obține satisfacția sexuală de care ai nevoie.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
Recuperat din
herés
impermeabil
Culoare
Tan
Material din
TPE
Lungime
16 - 20
Diametru
4 - 4.4
DBN-CHISA00288
65 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist