838-COR-3 corset & thong red L/XL
838-COR-3 corset & thong red L/XL
838-COR-3 corset & thong red L/XL
838-COR-3 corset & thong red L/XL

838-COR-3 corset & thong red L/XL

Obsessive
Produs in stoc
142,70 lei
Cu TVA

Descriere

Noul corset 838-COR-3 și tanga asortată sunt alegerea perfectă pentru femeia care își dorește să se simtă sexy și încrezătoare. Indiferent dacă este pentru ocazii speciale sau pentru a adăuga un pic de feminin și rafinament în garderoba de zi cu zi, acest set va fi alegerea perfectă.

Corsetul este confecționat dintr-un material de calitate superioară, care oferă o fixare fermă și confortabilă. Cu o croială perfectă, corsetul strânge puternic talia, oferind o siluetă elegantă și atrăgătoare. Este proiectat astfel încât să ofere un confort maxim, astfel încât să puteți purta cu ușurință corsetul pentru ore întregi.

Tanga din set este la fel de frumoasă ca și corsetul, confecționată dintr-un material delicat și moale la atingere. Este asortată perfect cu corsetul, adăugând un pic de mister și seducție look-ului. Datorită croielii perfecte, tanga se va potrivi bine și va oferi confort maxim.

Atât corsetul cât și tanga sunt disponibile în mărimea L/XL și sunt perfecte pentru femeile care doresc să-și scoată formele în evidență și să arate cât mai bine. Dacă sunteți îngrijorată de alegerea mărimii, puteți consulta și ghidul de mărimi pe care îl oferim.

În concluzie, acest set de corset și tanga este alegerea perfectă pentru femeile care vor să ofere o notă de seducție și rafinament în look-ul lor. Confecționat din materiale de calitate superioară, cu o croială perfectă și disponibil în mărimea potrivită, acest set va fi cu siguranță o alegere excelentă pentru orice ocazie. Cumpărați acum și bucurați-vă de aspectul frumos și seducător al acestui set!

Detalii ale produsului

Culoare
Roșu
Material din
Poliamidă
Dimensiune
L/XL
DBN-OBSES00159
4 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist