Louisiana Lounger
Louisiana Lounger
Louisiana Lounger
Louisiana Lounger

Louisiana Lounger

NMC
Produs in stoc
1.654,28 lei
Cu TVA

Descriere

Bun venit la Louisiana Lounger, un aparat pentru sex cu o acțiune de înfășurare profundă ce îți oferă o experiență supremă a plăcerii prin lovire! Acest aparat de sex este perfect pentru cei care doresc să experimenteze cu acțiunea de înfășurare și să simtă un ritm profund ce îi va face să atingă un nivel mai înalt de plăcere.

Cu ajutorul telecomenzii cu o singură atingere, poți să te bucuri de deliciile acestei jucării sexuale, fără a fi nevoie să te miști. Îți poți relaxa musculatura și să te lași în voia senzațiilor de plăcere ce vin din aparatul Louisiana Lounger.

Acest aparat pentru sex este prevăzut cu cătușe pentru mâini și picioare, astfel încât să poți experimenta jocurile de legare și să îți îndeplinești fanteziile într-un mod sigur. Aceste cătușe sunt prevăzute cu închidere reglabilă și sunt concepute pentru a oferi un confort maxim.

Mulți oameni caută experiențe noi în dormitor, iar Louisiana Lounger este alegerea perfectă. Acest aparat oferă o acțiune de înfășurare profundă ce va duce experiența ta sexuală la un nivel cu totul nou. Cu această jucărie sexuale, vei simți plăcerea și satisfacția deplină.

În concluzie, dacă ești în căutarea unei jucării sexuale noi și inovative, Louisiana Lounger este o alegere excelentă. Cu acțiunea de înfășurare profundă și cătușele pentru mâini și picioare, acest aparat va oferi o experiență sexuală unică și adânc satisfăcătoare. Achiziționează acum Louisiana Lounger și bucură-te de o experiență unică și inovativă a plăcerii sexuale!

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
ABS
Lungime
101 - 160
Diametru
30 - 80
Email
4 x AA
DBN-NMC0001016
4 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

7 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist