Sex Machine II
Sex Machine II
Sex Machine II
Sex Machine II
Sex Machine II
Sex Machine II
Sex Machine II
Sex Machine II
Sex Machine II
Sex Machine II

Sex Machine II

Mistress
Produs in stoc
2.170,04 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul Sex Machine II este un dispozitiv erotic inovator si revolutionar, care va transforma orice experienta sexuala intr-una de neuitat. Acest produs este creat pentru a raspunde nevoii de placere sexuala a fiecarui individ, si este un must-have pentru cuplurile care iubesc sa exploreze noi limite ale sensualitatii.

Cu ajutorul tehnologiei avansate, Sex Machine II este extrem de eficient si performant, oferind un ritm de vibratii si impulsuri care sa satisfaca orice dorinta sexuala. Design-ul sau ergonomic si flexibil permite controlul si pozitionarea precisa, astfel incat utilizatorii sa poata beneficia de toate beneficiile oferite de acest dispozitiv de ultima generatie. Sex Machine II vine cu o varietate de accesorii, care va ofera o gama larga de optiuni de utilizare, fie ca doriti sa va jucati singuri sau in cuplu.

Daca sunteti in cautarea unui produs sigur si de incredere, Sex Machine II este alegerea perfecta. Acest dispozitiv erotic este fabricat din materiale de calitate superioara, ce asigura confortul si siguranta utilizatorului. In plus, Sex Machine II este usor de curatat si mentinut, pentru a va asigura ca puteti savura experienta sexuala la nivel maxim fara niciun fel de griji.

Indiferent de nivelul de experienta sau preferintele sexuale, Sex Machine II este un instrument care va adauga un plus de senzualitate si excitare vietii sexuale. Cu noile sale caracteristici si accesoriile, acest produs va oferi o experienta sexuala de neuitat, asa ca nu ezitati si comandati chiar acum Sex Machine II.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
telecomandă
Culoare
Argint
Culoarea corpului
Negru
Material din
Metal
PVC
Lungime
16 - 20
Diametru
3.5 - 3.9
Email
2 x 23A
DBN-MSTRS00048
4 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

7 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist