Carry-Ann Masturbator

Carry-Ann Masturbator

Orion
Produs in stoc
150,50 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul Carry-Ann Masturbator este cel mai nou instrument creat pentru a aduce un nivel ridicat de satisfacție în timpul activității solitare. Cu o lungime aprox. de 17 centimetri, acest masturbator este fabricat din cel mai bun material de calitate, TPE, și nu conține ftalați, în conformitate cu regulamentul REACH al UE.

Masturbatorul este proiectat astfel încât să ofere o experiență realistă folosind deschideri elastice cu o textură nervurată ce accentuează fiecare moment și intensifică senzualitatea. Această jucărie sexuală vine într-o culoare naturală și are două opțiuni de deschidere, una care simulează o vagină și cealaltă un anus, ambele menite să satisfacă nevoile fiecărui utilizator.

De asemenea, masturbatorul este o jucărie sexuală ușor de utilizat, ideală atât pentru utilizarea individuală, cât și pentru cupluri. Puteți să îl folosiți pentru a fi mai aproape de partener, pentru a vă îmbunătăți abilitățile sexuale personale sau pentru a explora fantezii erotice.

Jocurile erotice sunt mult mai plăcute și mai intense cu Carry-Ann Masturbator. Încercați acest produs de înaltă calitate și îmbunătățiți-vă experiențele sexuale, descoperind noi modalități de a vă satisface nevoile și dorințele.

Avantajul acestui masturbator este că este ușor de curățat și de întreținut. Pur și simplu curățați-l cu un detergent antibacterian și apă caldă, apoi lăsați-l să se usuce într-un loc răcoros și uscat. Acest produs sexual va fi întotdeauna în condiții perfecte pentru a fi folosit ori de câte ori aveți chef.

Carry-Ann Masturbator este, fără îndoială, jucăria sexuală perfectă, fiind creată pentru a aduce un nivel nou de satisfacție atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Nu mai așteptați! Comandați acest produs acum și experimentați o fericire sexuală fără precedent!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Grup de produse
anus
vagin
Culoare
Culoarea corpului
Material din
TPE
Lungime
16 - 20
Diametru
0 - 1.5
DBN-ORION00908
3 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist