RealStuff Smooth Pussy To-Go
RealStuff Smooth Pussy To-Go
RealStuff Smooth Pussy To-Go
RealStuff Smooth Pussy To-Go

RealStuff Smooth Pussy To-Go

RealStuff
Produs in stoc
36,40 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru nou, RealStuff Smooth Pussy To-Go, este soluția perfectă pentru orice bărbat în căutarea unei experiențe de masturbare autentică și realistică. Această jucărie sexuală de top este proiectată pentru a vă oferi placeri intense și de nelipsit, când sunteți singur sau pur și simplu doriți să vă relaxați după o zi lungă și aglomerată.

Ceea ce face această jucărie sexuală atât de specială este designul său atent, care imită perfect o deschidere vaginală realistă. Canalul interior este prevăzut cu noduri speciale, care crează senzatii puternice si excitante, pentru a vă asigura că finalizați această experiență de masturbare într-un mod satisfăcător.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale acestui produs este ușurința sa în utilizare și de curățat. Prin urmare, RealStuff Smooth Pussy To-Go vă oferă o experiență de masturbare confortabilă și igienică, înfășurată într-un pachet compact și ușor de transportat oriunde mergeți.

Acest produs este făcut dintr-un material de înaltă calitate, pentru a asigura o utilizare îndelungată și plăcută. De asemenea, este ecologic, nu conține substanțe toxice și nu prezintă niciun risc pentru sănătatea dvs.

Dacă sunteți în căutarea unei jucării sexuale care să vă ofere o experiență de masturbare de neuitat, atunci RealStuff Smooth Pussy To-Go este opțiunea perfectă pentru dvs. Comod, igienic și placut, acest produs vă poate oferi senzații intense și dorințe cumplite. Alegeți RealStuff Smooth Pussy To-Go astăzi și transformați-vă experiența de masturbare într-un moment plin de satisfacții și plăceri neatinse.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Grup de produse
vagin
Culoare
Culoarea corpului
Material din
TPR
Lungime
11 - 15
Diametru
3 - 3.4
DBN-REALST0003
36 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist