Fire a Gun No.05
Fire a Gun No.05
Fire a Gun No.05
Fire a Gun No.05
Fire a Gun No.05
Fire a Gun No.05
Fire a Gun No.05
Fire a Gun No.05
Fire a Gun No.05
Fire a Gun No.05

Fire a Gun No.05

Chisa Novelties
Produs in stoc
27,81 lei
Cu TVA

Descriere

Bine ați venit la prezentarea celei mai recente inovații pentru bărbați - Fire a Gun No.05! Este un masturbator masculin deasemenea cunoscut ca inelul lui Cupidon. Această jucărie sexuală este proiectată pentru a vă oferi experiențe excepționale de masturbație!

Fire a Gun No.05 este fabricat din materiale de înaltă calitate și este complet fără ftalați și latex. Acest masturbator are o textură moale și catifelată care vă va oferi o senzație realistă la atingere. Este ideal pentru începători sau pentru cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de control al ejaculării.

Cu dimensiunea compactă de 12,5 x 6 x 5 cm, acest produs este ușor de manevrat, de asemenea, cești pentru tăiere farfuriilor! Îl puteți lua cu ușurință unde doriți pentru a vă bucura de momente intime.

Unul dintre punctele forte ale Fire a Gun No.05 este că este conceput pentru antrenamentul la rezistență. Acest masturbator vă va ajuta să vă controlați orgasmul și să vă prelungiți momentele plăcute din timpul masturbației. Este, de asemenea, perfect pentru a învăța cum să vă controlați ejacularea și a vă extinde performanța sexuală.

Fire a Gun No.05 este ușor de utilizat și de curățat, fiind o jucărie sexuală convenabilă și igienică. Pentru a adăuga mai multă distracție și mai multă plăcere, puteți adăuga lubrifiant și puteți experimenta diferite viteză. Vă puteți bucura de o experiență mai naturală și mai realistă care să vă satisfacă complet.

Până la urmă, Fire a Gun No.05 este cu adevărat o inovație in materie de jucării sexuale. Acest masturbator cu adevărat remarcabil oferă performanțe excepționale și experiențe unic în felul lor. Dacă doriți să vă îmbunătățiți performanța sexuală și să vă bucurați de momentele de plăcere intima într-un mod nou și interesant, atunci Fire a Gun No.05 este pentru dvs.!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Grup de produse
vagin
Culoare
Culoarea corpului
Material din
TPE
Lungime
11 - 15
Diametru
0 - 1.5
5.5 - 5.9
DBN-CHISA00125
770 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist