Fire a Gun No.04
Fire a Gun No.04
Fire a Gun No.04
Fire a Gun No.04
Fire a Gun No.04
Fire a Gun No.04
Fire a Gun No.04
Fire a Gun No.04
Fire a Gun No.04
Fire a Gun No.04

Fire a Gun No.04

Chisa Novelties
Produs in stoc
31,90 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul denumit Fire a Gun No.04 este un masturbator masculin care oferă o experiență deosebită. Cu acest produs, veți experimenta senzații unice și intensificate, care vor fi memorabile și plăcute.

Fiind fără ftalați și latex, Fire a Gun No.04 este o alegere sigură și sănătoasă pentru tine. Materialul este moale și plăcut la atingere, astfel că veți avea parte de o experiență sexuală confortabilă și senzațională.

Produsul este conceput pentru a optimiza antrenamentul de rezistență, astfel că veți fi mai puternic și mai îndemânatic în timpul actului sexual. Această caracteristică face ca Fire a Gun No.04 să fie un masturbator incomparabil, care va îmbunătăți performanțele tale sexuale.

Mai mult decât atât, acest produs este perfect pentru masturbare. Fiind conceput cu tehnologia T-Skin, Fire a Gun No.04 oferă senzații unice, comparabile cu cele pe care le experimentezi în timpul actului sexual. Te vei bucura de o experiență realistă, care te va ajuta să obții orgasme uimitoare.

Dimensiunile acestui masturbator sunt 13.7 * 5.7 cm, ceea ce îl face ușor de utilizat și transportat. Poți lua produsul cu tine oriunde dorești, astfel că vei putea avea parte de o experiență sexuală plăcută, chiar și atunci când ești departe de casă.

Dacă vrei să ai parte de o experiență sexuală de neuitat, Fire a Gun No.04 este opțiunea perfectă pentru tine. Încearcă-l acum și experimentează senzațiile unice pe care le oferă acest produs uimitor!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Grup de produse
Gura
Culoare
Culoarea corpului
Material din
TPE
Lungime
11 - 15
Diametru
0 - 1.5
5.5 - 5.9
DBN-CHISA00126
13 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist