Passion Lady Pussy & Anal Flesh
Passion Lady Pussy & Anal Flesh
Passion Lady Pussy & Anal Flesh
Passion Lady Pussy & Anal Flesh
Passion Lady Pussy & Anal Flesh
Passion Lady Pussy & Anal Flesh
Passion Lady Pussy & Anal Flesh
Passion Lady Pussy & Anal Flesh

Passion Lady Pussy & Anal Flesh

Debra
Produs in stoc
125,59 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul Passion Lady Pussy & Anal Flesh este un masturbator masculin incredibil de realist, proiectat pentru a satisface acele dorinte intime care nu au ajuns niciodata la lumina. Indiferent daca doriti sa experimentati o experienta anala sau vaginala, Passion Lady va fi un partener de incredere care va indeplini toate dorintele si fanteziile.

Aceasta piesa este proiectata cu atentie la detalii pentru a se simti ca si cum ati fi cu adevarat cu o partenera reala, cu un fund perfect rotund si buze dulci ca mierea, gata sa va mangaie fiecare milimetru al penisului. Cu aceasta jucarie sexuala puteti sa va satisfaceti dorintele sexuale si sa va relaxati in intimitatea propriei case, intr-un mod sigur si placut.

Una dintre caracteristicile cele mai impresionante ale Passion Lady este materialul din care este fabricat - TPR de inalta calitate - care ii confera supletea si aspectul realist pe care il cautati. Astfel, indiferent de momentul de excitare, Passion Lady va fi intotdeauna pregatita sa va primeasca cu bratele deschise si cu buzele de miere.

In plus, Passion Lady vine cu doua tuneluri care pot fi folosite pentru a simula atat sexul vaginal, cat si anal, astfel incat puteti alege care dintre aceste doua experiente doresti sa incerci. Cu un design special conceput pentru a simula in mod autentic senzatiile unui partener real, acest masturbator va provoca explozii de placere de fiecare data cand il folositi.

Adaugati bateriile si veti descoperi o functie de vibratie care va adauga o noua dimensiune la experienta dvs. sexuala. Vibratiile puternice vor stimula penisul si vor spori senzatiile deja puternice, aducandu-va la culmi de placere si extaz.

In final, Passion Lady este usor de curatat si depozitat, astfel incat puteti sa va bucurati de intimitatea propriei camere fara griji, stiind ca jucaria sexuala este sigura si usor de intretinut.

In concluzie, Passion Lady Pussy & Anal Flesh este perfecta pentru oricine doreste sa experimenteze senzatii noi si sa atinga noi culmi de placere. Combinate cu materiale de inalta calitate si un design realist, acest masturbator va fi un partener de incredere mereu gata sa va stimuleze si sa satisfaca.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
telecomandă
vibrator
Grup de produse
anus
vagin
Culoare
Culoarea corpului
Material din
TPR
Lungime
11 - 15
Diametru
15.1 - 29.9
Email
2 x AA
DBN-DEBRA00922
212 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist