FL Pink Lady Stamina Training Unit

FL Pink Lady Stamina Training Unit

Fleshlight
Produs in stoc
322,87 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru FL Pink Lady Stamina Training Unit este un masturbator pentru bărbați de înaltă calitate, și este creat pentru a oferi senzații reale de sex. Aceasta este astfel o alegere perfectă pentru oricine doresc să aibă o experiență sexuală realistă și-riscat-liberă. Folosind acest produs, bărbații pot îmbunătăți nu numai calitatea activității lor sexuale, dar, de asemenea, pot învăța și să controleze ejacularea și să-și îmbunătățească performanța.

FL Pink Lady STU (Stamina Training Unit) Fleshlight, include un Capac de Aur Fleshlight cu orificiul de culoare roz a STU Sensation Pink Lady (vagin). Acesta are o textură unică, care oferă o stimulare mai puternică și un interior mai strâns, care ajută la antrenarea musculaturii sexuale.

Cu un design ergonomic, FL Pink Lady STU este ușor de utilizat și se adaptează foarte bine la forma corpului. În plus, poate fi utilizat de orice bărbat, indiferent de dimensiunea penisului, datorită faptului că acesta este foarte flexibil și ușor de utilizat.

Masturbatorul FL Pink Lady STU este fabricat din materiale durabile de înaltă calitate, care sunt sigure pentru pielea sensibilă a penisului. De asemenea, este ușor de curățat și de întreținut, pentru o utilizare igienică și sigură.

Cu toate acestea, nu este doar o jucărie sexuală obișnuită. FL Pink Lady STU este o modalitate eficientă și distractivă de a-ți îmbunătăți performanța sexuală. Acesta poate fi utilizat pentru a-ți antrena mușchii sexuali și pentru a prelungi activitatea sexuală.

În plus, datorită texturii speciale de pe interiorul masturbatorului, senzatia este complet reală și similară cu aceea a sexului adevărat. Indiferent că sunteți singur sau într-o relație, acest produs vă poate ajuta să atingeți noi niveluri de satisfacție sexuală.

În concluzie, FL Pink Lady STU Fleshlight este o alegere excelentă pentru bărbații care doresc să-și îmbunătățească performanța sexuală și să aibă o experiență plăcută și realistă. Acest produs este durabil, ușor de utilizat și îmbunătățește activitatea sexuală a utilizatorului. Nu trebuie să fiți expert în jocurile sexuale pentru a-l folosi, este un produs destinat oricui doresc să aibă o viață sexuală satisfăcătoare și sănătoasă.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Grup de produse
vagin
Culoare
Culoarea corpului
Material din
Superskin
Lungime
21 - 25
Diametru
0 - 1.5
DBN-FLESH00002
21 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist