Up/Down Mouth Masturbator Clear Blue
Up/Down Mouth Masturbator Clear Blue
Up/Down Mouth Masturbator Clear Blue
Up/Down Mouth Masturbator Clear Blue

Up/Down Mouth Masturbator Clear Blue

Seven Creations
Produs in stoc
182,21 lei
Cu TVA

Descriere

Dispozitivul de masturbare Up/Down este un dispozitiv care vă va încânta simțurile și vă va oferi o senzație de plăcere incredibilă, datorită funcțiilor sale de top. Acest masturbator masculin este potrivit pentru orice bărbat care caută o experiență de masturbare de calitate superioară. Designul său compact îl face ușor de transportat oriunde, ceea ce înseamnă că nu va trebui să renunțați la plăcerea de acasă, nici când sunteți în călătorie.

Construit cu materialul MagicFlesh de înaltă calitate, manseta interioară este incredibil de moale și moale la atingere. În plus, designul său special cu pliuri imită perfect gura și buzele unei femei reale, astfel încât să aveți parte de cea mai realistă senzație în timpul masturbarii. De asemenea, dispozitivul dispune și de un motor de stroking intern, cu bile de plăcere, care simulează mișcarea naturală a mâinilor și a buzelor, oferindu-vă un orgasm intens și plin de satisfacție.

Manseta masturbatorului Up/Down este realizată dintr-un design transparent cu o bază albă elegantă, ceea ce permite să vedeți cu ușurință ce se întâmplă în interior. Acest lucru îl face cu atât mai atractiv și interesant. Multispeed-ul său vă permite să ajustați puterea și viteza la care doriți să simțiți plăcerea, astfel încât să puteți personaliza experiența de masturbare.

Dispozitivul de masturbare Up/Down este ușor de curățat și de întreținut, ceea ce îl face perfect pentru utilizarea pe termen lung. În plus, vine cu o husă de calitate, care vă permite să-l păstrați în condiții bune și să îl transportați oriunde cu ușurință. Deci, dacă doriți să vă bucurați de o experiență de masturbare uimitoare, atunci masturatorul masculin Up/Down este alegerea perfectă pentru voi. Achiziționați-l acum și simțiți plăcerea incredibilă chiar la tine acasă!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
telecomandă
vibrator
Grup de produse
Gura
Culoare
Albastru
Material din
TPE
Lungime
21 - 25
Diametru
4 - 4.4
Email
4 x LR14
DBN-SEVCR00260
114 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist