3D Polygon
3D Polygon
3D Polygon
3D Polygon
3D Polygon
3D Polygon
3D Polygon
3D Polygon
3D Polygon
3D Polygon

3D Polygon

Tenga
Produs in stoc
171,55 lei
Cu TVA

Descriere

Prințul propriului tău regat, aduceți o plăcere îmbunătățită în timpul jocului solo cu 3D Polygon Male Masturbator!

Realizat dintr-un material moale și flexibil, noul tău jucărie sexuală 3D Polygon îți oferă o senzație plăcută în timp ce te strângi strâns în interiorul acesteia. Forma sa unică de poligon tri-dimensional asigură o stimulare maximă a penisului tău, oferindu-ți senzații de neuitat în timpul jocului solo.

Cu 3D Polygon, vei experimenta o plăcere mult îmbunătățită față de masturbatoarele tradiționale. Interiorul său texturat asigură o stimulare intensă a penisului, creând senzații de neuitat care te vor face să te întorci la această jucărie sexuală ori de câte ori îți dorești o plăcere mai intensă.

Datorită design-ului său ergonomic, masturbatorul 3D Polygon se potrivește perfect în mâna ta, ceea ce îți permite să-ți controlezi întregul joc. Porniți-vă jocul solo și jucați-vă timpul pe cât doriți, deoarece 3D Polygon este construit pentru a dura mult timp și a fi utilizat de nenumărate ori.

De asemenea, masturbatorul 3D Polygon poate fi curățat ușor și rapid, astfel încât să puteți menține aceeași experiență plăcută în timpul jocului. Folosiți-l cu lubrifiant pe bază de apă pentru o experiență mai confortabilă și îmbunătățită.

Dacă sunteți în căutarea unui masturbator de calitate, care să vă ofere o plăcere intensă și durabilă, atunci 3D Polygon este jucăria sexuală potrivită pentru dumneavoastră. Adaugă-l la coșul tău de cumpărături astăzi și vei avea o garanție de satisfacție.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Alb
Material din
ABS
TPE
Lungime
11 - 15
Diametru
4 - 4.4
DBN-TENGA00051
50 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist