Kabuki Nights Tight Delight Pinch
Kabuki Nights Tight Delight Pinch
Kabuki Nights Tight Delight Pinch
Kabuki Nights Tight Delight Pinch

Kabuki Nights Tight Delight Pinch

NMC
Produs in stoc
145,44 lei
Cu TVA

Descriere

Introducere:
Kabuki Nights Tight Delight Pinch este dispozitivul perfect pentru cei care doresc o experiență realistă și plăcută. Conceput special pentru bărbați, acesta oferă o senzație deosebită, fiind perfect pentru momentele de răsfăț.

Premium Quality Materials:
Dispozitivul este fabricat din materiale de calitate superioară, moale la atingere și foarte confortabil. Calitatea materialului face ca acesta să fie durabil și să poată fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp, fără să se deterioreze.

Realistic Sensation:
Kabuki Nights Tight Delight Pinch oferă o senzație realistă, imitând perfect senzația de contact cu pielea umană. Datorită designului său special, acesta oferă senzația unui con-tact natural, unde nodurile interioare adaugă o stimulare suplimentară.

Discreet and Portable:
Dispozitivul este foarte discret și portabil, datorită dimensiunilor sale compacte. Este usor de transportat oriunde ai merge, ceea ce face posibilă o experiență plăcută în orice moment.

Easy to Clean:
Curățarea dispozitivului este foarte simplă, datorită materialelor de calitate superioară din care este fabricat. Este suficient să-l spălați cu apă și săpun și este pregătit pentru a fi folosit din nou și din nou.

Concluzie:
În concluzie, Kabuki Nights Tight Delight Pinch este accesoriul perfect pentru cei care doresc să se răsfețe într-un mod plăcut și realist. Fabricat din materiale de calitate superioară, acesta oferă o senzație realistă și plăcută, fiind usor de utilizat și transportat oriunde ai merge. Cu acest dispozitiv poți trăi momente de plăcere și relaxare oriunde și oricând ai chef!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
vibrator
Grup de produse
vagin
Culoare
Culoarea corpului
Material din
ABS
TPR
Lungime
11 - 15
Diametru
1.6 - 2.4
Email
2 x AAA
DBN-NMC0001500
39 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist