EGG Surfer
EGG Surfer
EGG Surfer
EGG Surfer
EGG Surfer
EGG Surfer
EGG Surfer
EGG Surfer

EGG Surfer

Tenga
Produs in stoc
34,37 lei
Cu TVA

Descriere

Cu EGG Surfer, experimentați o experiență de masturbare complet nouă. Acest dispozitiv pentru masturbare masculină este proiectat pentru a oferi senzații incredibile în timpul utilizării.

Construit dintr-un material moale și flexibil, EGG Surfer se poate adapta la dimensiunea dvs. pentru a asigura o experiență personalizată. Cu o varietate de modele și forme, puteți găsi cu ușurință un design care să vă îndepliască dorințele.

Conceput pentru a oferi o stimulare maximă, EGG Surfer este ideal pentru utilizarea individuală sau în cuplu. Produsul este ușor de utilizat și întreținut, astfel încât să puteți să vă bucurați de el cu ușurință ori de câte ori doriți.

EGG Surfer este realizat dintr-un material de calitate superioară, ceea ce înseamnă că este durabil și rezistent la uzură. De asemenea, este ușor de curățat și igienic, astfel încât vă puteți bucura de o experiență de masturbare confortabilă și fără griji.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv de masturbare masculină care oferă senzații incredibile și care este ușor de utilizat și întreținut, EGG Surfer este alegerea perfectă pentru dvs. Nu mai stați pe gânduri, comandați astăzi și bucurați-vă de o experiență sexuală nouă și excitantă!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Alb
Material din
TPE
Lungime
6 - 10
Diametru
5 - 5.4
DBN-TENGA00079
77 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist