Rush
Rush
Rush
Rush
Rush
Rush
Rush
Rush
Rush
Rush

Rush

Rocks-Off
Produs in stoc
191,24 lei
Cu TVA

Descriere

Acesta este Rush, cel mai avansat masturbator masculin disponibil astăzi! Făcut din silicon medical de calitate superioară, acest masturbator este proiectat pentru a-ți oferi cea mai realistă experiență posibilă. Cu o carcasă exterioară moale și flexibilă și un interior texturat care se simte la fel ca pielea umană, acesta este un produs care te va face să te simți ca și cum ai fi cu adevărat acolo!

Datorită designului său special, Rush se adaptează perfect oricărui bărbat, oferind o senzație de confort maximă și o stimulare intensă. Astfel, indiferent de preferințele tale, acest masturbator este un adevărat câștig!

Incredibil de ușor de utilizat, acet masturbator este perfect pentru a-ți satisface nevoile în timpul momentelor solo. Doar aplică o cantitate generoasă de lubrifiant și bucură-te de o experiență incredibil de realistă. Datorită designului său special, Rush este ușor de curățat, astfel încât te poți concentra doar asupra plăcerii.

Dacă cauți un masturbator masculin de calitate superioară, atunci nu mai trebuie să cauți mai departe! Rush este alegerea perfectă pentru bărbații care doresc o experiență de masturbare unică și intensă. Nu lăsa ca nivelul tău de plăcere să fie niciodată compromis - investește acum în Rush și descoperă cea mai bună experiență de masturbare.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
vibrator
Culoare
Negru
Material din
ABS
Silicon
Lungime
6 - 10
Diametru
6 - 6.9
Email
Recuperat din
DBN-ROCKS00390
3 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist