Bad Kitty Head Mask Mouth

Bad Kitty Head Mask Mouth

Orion - Bad Kitty
Produs in stoc
65,07 lei
Cu TVA

Descriere

Salutare și bine ai venit la descrierea produsului Bad Kitty Head Mask Mouth!

Vrei să intri într-o lume a jocurilor de rol și să îți îndeplinești fanteziile ascunse într-un mod sigur și confortabil? Atunci trebuie să-ți achiziționezi o mască pentru cap Bad Kitty!

Această mască de cap neagră este fabricată din material elastic și poate fi purtată atât de femei, cât și de bărbați. Descrierea sa laconică nu îi face deloc dreptate, deoarece această mască este fabricată din 95% poliester și 5% elastan, oferind o senzație de confort și rezistență impecabilă.

Bad Kitty Head Mask Mouth este un accesoriu erotic revoluționar care îți permite să-ți descoperi propriile limite. Masca pentru cap are o orificiu la gură pentru a-ți permite să respiri cu ușurință și, în același timp, să îți ofere posibilitatea să comunici cu partenerul sau partenera ta. Acest accesoriu îți va oferi o experiență sexuală unică, plină de încrustații puternice și de neliniște erotică.

Această mască erotică este perfectă dacă vrei să îți schimbi atmosfera în timpul sexului și să adaugi un pic de mister și stimulare în activitatea ta sexuală. Aceasta poate fi, de asemenea, o alegere perfectă în cazul în care dorești să-l surprinzi pe partenerul sau partenera ta cu un cadou de neuitat. Bad Kitty Head Mask Mouth este un cadou unic și îi va arăta partenerului sau partenera ta că îți pasă de plăcerea și confortul lui sau al ei în timpul sexului.

În plus, această mască este ușor de utilizat și de întreținut. Poate fi spălată în mașina de spălat și va fi nouă la fiecare utilizare. Mai mult decât atât, mască pentru cap Bad Kitty se așează perfect pe fața ta, fără a apăsa prea tare asupra ochilor sau a gurii.

În concluzie, dacă vrei să experimentezi activități sexuale noi, să îți îndeplinești fanteziile erotice, sau pur și simplu să-ți surprinzi partenerul sau partenera cu un cadou special, Bad Kitty Head Mask Mouth este un accesoriu indispensabil pentru tine. Cumpără acum și fii pregătit să intri într-un univers unic, plin de senzații și plăcere!

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Poliester
DBN-COTEL01982
8 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist