Bad Kitty Bondage Scarf Black

Bad Kitty Bondage Scarf Black

Orion - Bad Kitty
Produs in stoc
55,92 lei
Cu TVA

Descriere

Pentru cei care își doresc experiențe BDSM mai intense, Bad Kitty Bondage Scarf Black este alegerea perfectă. Acest eșarfă de bondage este creată din satin translucid și lucios, oferindu-vă confort și senzații intense în timpul jocurilor erotice.

În primul rând, dimensiunea generoasă a eșarfei vă permite să explorați noi poziții și să vă fixați partenerul sau partenera cu ușurință. Eșarfa este neelastică, ceea ce înseamnă că odată ce ați stabilit o legătură, aceasta va fi solidă și sigură.

Bordura cusută asigură, de asemenea, o durabilitate pe termen lung și previne orice scăpare sau rupere în timpul jocului. Materialul din care este confecționată, 100% poliester, este ușor de curățat după utilizare.

Bad Kitty Bondage Scarf Black nu este doar o alegere excelentă pentru jocurile BDSM, ci poate fi utilizată și în afara dormitorului pentru a adăuga o notă de mister și de stil ținutelor voastre. Este alegerea perfectă pentru persoanele care își doresc un produs versatil și de înaltă calitate.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui accesoriu BDSM de calitate care să ofere confort, siguranță și intensitate în timpul jocurilor, Bad Kitty Bondage Scarf Black este alegerea perfectă pentru voi. Cumpărați acum și bucurați-vă de o experiență erotică pe care nu o veți uita niciodată!

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Poliester
Lungime
101 - 160
DBN-COTEL01966
3 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist