Eye Mask Blind Love

Eye Mask Blind Love

Orion
Produs in stoc
18,99 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru, Masca de Ochi Blind Love, este alegerea perfectă pentru cei care caută să se relaxeze și să doarmă profund. Este o mască de ochi de înaltă calitate realizată din materiale confortabile și moi, din 100% poliester și cu o bandă elastică care se potrivește perfect pe toată lumea. Această mască de ochi este perfectă pentru cei care doresc să își îmbunătățească calitatea somnului sau pentru cei care călătoresc frecvent și au nevoie de o modalitate de a dormi în avion, în mașină sau în hoteluri diferite.

Masca de Ochi Blind Love vă permite să vă odihniți într-un mediu întunecat, eliminând luminile și factorii de stres din jurul dumneavoastră. Cu această mască de ochi premium, veți putea dormi confortabil și profund și veți fi relaxat și revigorat în fiecare dimineață. Nu mai fiți obosit și iritat din cauza insomniei sau lipsei de somn - investiți în această mască de ochi și îmbunătățiți-vă calitatea vieții.

Blind Love este atât de ușor și confortabil încât veți uita că o purtați. Banda elastică se potrivește bine cu capul și nu se simte ca o presiune inestetică sau rigidă pe frunte. De asemenea, mască își păstrează forma și nu se deformează în timp, astfel încât o puteți folosi pentru o lungă perioadă de timp - cea mai bună investiție pentru un somn liniștit și odihnitor.

Cu un design elegant și modern, această mască de ochi este un cadou perfect pentru cei dragi, acoperind nevoile de tot felul și iubitorii de confort și liniște. Este ideal pentru cei care călătoresc deseori, fiind extrem de compact și ușor de depozitat în bagaj sau chiar în borsetă. Puteți să luați cu voi Masca de Ochi Blind Love oriunde mergeți și să dormiți confortabil oriunde și oricând.

Cu Masca de Ochi Blind Love, puteți în sfârșit să vă bucurați de o odihnă profundă și regeneratoare. Comandați astăzi și bucurați-vă de somnul de calitate pe care îl meritati!

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Poliamidă
DBN-ORION00288
27 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist