Shhh Blindfold
Shhh Blindfold
Shhh Blindfold
Shhh Blindfold
Shhh Blindfold
Shhh Blindfold

Shhh Blindfold

Bijoux Indiscrets
Produs in stoc
55,63 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru, "Shhh Blindfold", este un accesoriu excelent pentru a vă relaxa și a vă bucura de momente intime cu partenerul dumneavoastră. Acest blindfold vă permite să experimentați plăcerea de a vă lăsa în voia simțurilor, fără a fi distras de lumina sau de obiectele din împrejurimi.

Fabricat din materiale de înaltă calitate, "Shhh Blindfold" este confortabil și se potrivește perfect pe cap, nefiind nici prea strâns, nici prea larg. Acesta este prevăzut cu o curea reglabilă, astfel încât să puteți alege mărimea potrivită pentru dvs. și să vă simțiți cât mai confortabil în timpul utilizării.

Blindfold-ul nostru este ideal pentru jocurile de rol, încălzirea atmosferei și creșterea anticipației. În plus, vă permite să explorați fantaziile și dorințele ascunse, oferindu-vă o experiență erotică unică.

Cu "Shhh Blindfold", veți putea să vă concentrați asupra momentului și să vă bucurați de fiecare senzație intensă. Acesta este perfect pentru cei care doresc să experimenteze lucruri noi și să își îmbunătățească viața sexuală.

Deci, dacă sunteți în căutarea unei modalități de a adăuga o notă de mister și de aventură în dormitorul dvs., "Shhh Blindfold" este cu siguranță accesoriul perfect pentru dvs. Încercați-l astăzi și vă garantăm că veți rămâne cu amintiri de neuitat!

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Plastic
Lungime
161 - 250
DBN-BIJOUX0028
60 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist