Bad Kitty Mask Black 1

Bad Kitty Mask Black 1

Orion - Bad Kitty
Produs in stoc
69,09 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul Bad Kitty Masca Neagră 1 este alegerea perfectă pentru a te transforma într-un fel de feline fermecătoare. Această mască puternică și enigmatică este fabricată dintr-un material foarte lucios și negru, pentru a te face să te simți și să arăți senzațional.

Făcută pentru a se potrivi strâns pe cap, această mască Bad Kitty are o deschidere în zona gurii, care face posibil să vorbești și să comunici cu ușurință. În plus, manșeta elastică în jurul gâtului asigură o potrivire perfectă, astfel încât mască să nu alunece sau să se deplaseze.

Dacă ești un purtător de mască cu mintea deschisă, aceasta Masca Bad Kitty a fost creată special pentru tine. Acest accesoriu unic te va ajuta să-ți pună în valoare latura ta feline și nu numai. Îți va conferi o anumită doză de mistificare și mister, care cu siguranță va atrage privirile celor din jur.

Realizată din 92% poliester și 8% elastan, această mască oferă nu numai confort, dar și durabilitate. Este ușor de curățat și întreținut, astfel încât va fi mereu pregătită pentru următoarea ta aventură.

Mască Bad Kitty Masca Neagră 1 este perfectă pentru a fi purtată la petreceri tematice, cluburi și orice alt eveniment în care vrei să impresionezi și să fii în centrul atenției. Este un accesoriu versatil și flexibil, care poate fi integrat într-o multitudine de costume.

Nu rata ocazia de a-ți pune în valoare personalitatea cu aceasta masca Bad Kitty seducatoare și subtilă. Comandă astăzi și experimentează senzația de putere și mister pe care o oferă aceasta masca!

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Poliester
DBN-BADKIT0160
23 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist