Blindfold Lamb Leather

Blindfold Lamb Leather

Devil Sticks
Produs in stoc
80,59 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru Blindfold Lamb Leather este un accesoriu elegent și seducător ce nu trebuie să lipsească din cutia de jucării a celor pasionați de BDSM. Făcut din piele de miel de cea mai bună calitate, acest legător de ochi îți va oferi o experiență senzațională și îți va aduce partenerul/parternera într-o lume a plăcerilor ascunse.

Partea sa interioară este extrem de moale și plăcută la atingere, astfel încât să nu te simți incomod în timpul utilizării. Iar bandă elastică îl face ajustabil, astfel încât să se potrivească confortabil pe oricine și să nu se miște în timpul acțiunii.

Acest Blindfold Lamb Leather este atât de elegant încât poate fi purtat și ca element de accesorizare în timpul unui joc erotic sau poate fi folosit pentru a-ți surprinde partenerul/ partenera în dormitor. Fie că ești începător sau ai experiență în jocurile BDSM, acest produs este un must-have ce va adăuga noi dimensiuni jocurilor tale erotice.

Pentru a-l curăța, poți să-l ștergi ușor cu un șervețel umed până când este complet curat. Acest produs este ușor de depozitat, astfel încât să îl poți păstra în siguranță pentru utilizare ulterioară.

Așadar, dacă dorești să încerci prostii noi în dormitor, daca vreți să vă surprindeți partenerul/ partenera sau dacă pur și simplu căutați un accesoriu elegant pentru jocurile voastre BDSM, Blindfold Lamb Leather este alegerea perfectă pentru tine! Cumpără acum!

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Piele
Lungime
16 - 20
Diametru
6 - 6.9
DBN-DEVIL00016
78 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist