A710 mask
A710 mask
A710 mask
A710 mask

A710 mask

Obsessive
Produs in stoc
32,11 lei
Cu TVA

Descriere

Bun venit la A710 Mask, masca de protecție de înaltă calitate pentru a vă proteja de poluare, praf și germeni! Această mască respiratorie este perfectă pentru a fi folosită în timp ce faceți sport, alergați sau pur și simplu în timp ce vă aflați într-un spațiu aglomerat. A710 Mask este fabricată dintr-un material moale și confortabil, astfel încât să nu irite pielea sau să provoace iritații.

Aceasta este una dintre cele mai bune măști de protecție disponibile pe piață, cu o gamă largă de caracteristici speciale care o diferențiază de alte măști de protecție. Primul lucru care face ca A710 Mask să fie diferită este filtrul său de înaltă calitate, care protejează împotriva particulelor fine de praf și poluare. Filtrul este fabricat dintr-un material special care blochează până la 99,9% din particulele de poluare. Astfel, veți respira aer curat și proaspăt, indiferent de mediul în care vă aflați.

O altă caracteristică specială a acestei măști de protecție este capacitatea sa de a elimina mirosurile nedorite. Multe măști de protecție pot păstra mirosurile din mediul înconjurător, dar A710 Mask are un filtru special care elimină mirosurile neplăcute, astfel încât să puteți respira aer curat și proaspăt în orice moment.

Designul ergonomic al măștii A710 Mask o face extrem de confortabilă și ușor de purtat. Aceasta este proiectată pentru a se potrivi perfect pe față, astfel încât să nu existe spații libere sau fisuri prin care poluarea să poată intra. În același timp, este suficient de ușoară pentru a fi purtată timp îndelungat fără disconfort.

Această mască de protecție este perfectă pentru oricine care dorește să se protejeze de poluare și praf. A710 Mask este disponibilă în mai multe culori și dimensiuni, astfel încât să puteți alege varianta potrivită pentru dumneavoastră. Cumpărați acum A710 Mask și asigurați-vă că aveți o protecție excelentă împotriva poluării, prafului și germeniilor, pentru a vă menține sănătatea și bunăstarea într-un mediu mai curat și mai sigur.

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Poliester
DBN-OBSES00517
31 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist