Blindfold

Blindfold

Orion
Produs in stoc
19,75 lei
Cu TVA

Descriere

Cu Blindfold, odată ce îți pui în aplicare unul dintre cele mai importante simțuri, rămân doar celelalte pentru a-ți intensifica experiența. Această bandă pentru ochi este confecționată dintr-un material satinat negru opac, astfel încât să nu poți vedea nimic în timp ce o porți.

Pregătește-te să îți îndeplinești fanteziile cele mai ascunse și să simți plăcerea din toate celelalte simțuri ale tale. Cu acest bandă pentru ochi, vei fi condus într-un univers de senzații și excitare inimaginabile.

Blindfold vine cu o imprimare clară a unui mesaj care adaugă mai multă tentație la întreaga experiență. Printul auriu strălucitor de pe față și de pe spatele bandei pentru ochi aduce un plus de mister și poate declanșa instant dorințele pasionale ale celorlalți.

Aceasta este o bandă pentru ochi care oferă nu doar o stimulare alternativă, ci și o nouă dimensiune într-o noapte incendiară de pasiune. Cu un model exclusiv și un material confortabil, vei avea garanția că această bandă pentru ochi va fi un accesoriu esențial în orice colecție de jucării erotice.

Blindfold este realizată din 100% poliamidă, oferind un finisaj satinat mătăsos, iar imaginația ta va fi singura limită a acestui accesoriu îndrăzneț și tentant.

Îți recomandăm să îi oferi partenerului tău o senzație mai îndrăzneață și să folosești Blindfold pentru a obține cel mai intens moment al vostru. Acum, vei putea simți fiecare atingere, fiecare sunet și fiecare mișcare într-un fel cu totul diferit. La o asemenea experiență, cuvintele nu își mai au rostul.

Acest accesoriu este perfect pentru a da viață tuturor fanteziilor tale erotice. Adaugă acum Blindfold în colecția ta de jucării erotice și lasă-te dus de valul excitării și pasiunii.

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Poliamidă
DBN-ORION00321
7 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist